Йоана е извън кожата си: Ненчо Балабанов на Нова година със Симона Загорова!

Йоана е извън кожата си: Ненчо Балабанов на Нова година със Симона Загорова!
5 (100%) 4 votes

Ненчо Балабанов отново вдигна кръвното на Йоана Драгнева!

Водещият на „Пееш или лъжеш“ Ненчо Балабанов винаги намира начин да вбеси половинката си Йоана. Този път певицата е излязла от кожата си заради огромната ревност, която се натрупала у нея, щом узнала, че мъжът й ще бъде в опасна близост до младата и привлекателна Симона Загорова.

Ненчо и Мони ще посрещнат заедно 2017 година, тъй като ще работят в един и същ хотел на морето. Разбира се, единият ще забавлява зрителите със скечове, а другият с песни, научи Kliuki.bg.

Йоана Драгнева ревнува Ненчо Балабанов от Симона Загорова

Йоана Драгнева ревнува Ненчо Балабанов от Симона Загорова

Йоана обаче не останала много доволна от това, че мъжът й ще бъде с красива дама в новогодишната нощ. Тя все още му нямала пълно доверие, след като на няколко пъти го била уловила в тайни чатове с други дами.

Симона също е обвързана, при това много сериозно. От 3 години насам щерката на Глория се среща със Симеон Данев. Не е ясно дали студентът на УНСС ще я придружава по време на ангажимента й на Нова година.

Йоана Драгнева обаче със сигурност няма да може да бъде с Ненчо Балабанов. По същото време тя ще бъде част от новогодишната програма на София, където ще се съберат някои от най-известните имена на родния шоубизнес.

Йоана по принцип била много ревнива. Тя постоянно правела сцени на Ненчо и го подозирала във връзка с всяка негова колежка. За последно се усъмнила, че спи с Мария Игнатова, която му партнира в „Пееш или лъжеш“.

Ненчо Балабанов и Симона Загорова имат разлика от 16 години, но това в днешно време не е никакъв проблем за любовни взаимоотношения. Дали ще се получат такива, ще стане ясно може би на Нова година.

„Мони е изкушение за всеки мъж. Наследила е обаянието на майка си, но Ненчо е наясно, че не може да си позволи такова нещо, защото то би станало публично достояние.“ – коментират близките на актьора.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар