„Предимството на пазаруването от САЩ“ – бърза и сигурна доставка, ниски цени, иновативни продукти

„Предимството на пазаруването от САЩ“ – бърза и сигурна доставка, ниски цени, иновативни продукти
5 (100%) 3 votes

Колко често се възползвате от опцията онлайн пазаруване? Доказано стотици потребители на ден, в България, поръчват стоки, правят запитвания за услуги виртуално или казано по друг начин – вземат с пълни шепи от богатството информация, налично в интернет. В това, разбира се, няма нищо лошо. Лошо става, когато попаднете на некоректни онлайн магазини и прочие. Със сигурност, ако сте редовен потребител на услугата „онлайн пазаруване“ сте срещали такива. Какво ви е мнението обаче за пазаруването от чуждестранни сайтове?

Не е тайна, че повечето български онлайн бутици, магазини и т.н., намиращи се в интернет, закупуват стоката си от чужбина и я препродават у нас. Понякога на всеки му се е искало да поръча „онова актуално палто“ или „тези красиви обувки“ без допълнителни усложнения покрай поръчката и доставката. Много по-лесно, вместо да изчакате за доставка от САЩ, например, е да изберете модерна реплика на дрехата или оригиналната предлагана такава от български сайт и до 2-3 дни да имате желаната стока. Какво обаче се случва с цената?

Да, не плащате скъпа доставка, не чакате няколко дни повече, но рядко получавате оригинално качество, а изгодната цена е илюзия. В този ред на мисли, как бихте реагирали, ако ви споменем, че има начин да пазарувате оригинални стоки от интернет, на любимите си марки, с бърза и сигурна доставка на ниски цени?

По скалата от 1 до 10 колко нереално ви звучи? Със сигурност много, тъй като потребителят винаги е свикнал да има някъде уловка. Е, няма как да скрием, че и тук тя не липсва. За щастие, има вероятност някои от вас да я приемат като положителна или бонус. А ето и каква е тя: пазарувайки директно от сайтовете на световноизвестни марки, ще срещнете редица иновативни продукти, някои от които още не са станали „модерни“ в България. Поръчвайки ги, рискувате да изглеждате различно.

В случай, че това не ви е проблем – защо да се задоволявате с ниско или средно качество на модели реплики, независимо дали става дума за дрехи, или други стоки.
Край на уловките.

А ето и как да се възползвате от предимството на пазаруването от САЩ. Разбира се, тъй като всичко се извършва виртуално ви трябва онлайн помощник. Използвайки ushoppr.com можете да разгледате богато разнообразие от магазини, събрани на едно място, като сайтът не е посредник, през който да отваряте страниците, а ще бъдете директно пренасочени към официалните сайтове на магазините. Това, което трябва да направите, за да поръчате е да копирате линка към желаната от вас стока и го поставяте в пазарската си кошница. Оттам следва – доставяне на стоката до България с възможно най-евтиния транспорт, накратко – бърза и сигурна доставка на ниски цени. А качеството на продукта можете да видите и да сравните при получаване на пратката, за да усетите разликата.

Не е трудно да поръчвате стоки и да разглеждате услуги онлайн, трудно е да преценявате кое си заслужава и кое не. В крайна сметка никога не бихте разбрали, ако не опитате, дали е предимство да пазарувате от САЩ, или недостатък. Със сигурност обаче ще се докоснете до един свят на иновативни продукти, както казахме някои, от които са слабо известни у нас. А решенията зависят от вас. Приятно пазаруване!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар