Тейлър Суифт с най-привлекателните устни на света

Тейлър Суифт с най-привлекателните устни на света
5 (100%) 2 votes

Кои са най-привлекателните устни на света, според един от най-популярните пластични хирурзи в Лондон, както и проучването сред неговите клиентки, които идват за корекция на устните. Шампион е Тейлър Суифт!

Така наречените Купидонови устни на певицата Тейлър Суифт печелят първото място. Сочните й устни с извита горна част са най-харесваните и най-често дамите искат да приличат на нея.

На второ място, разбира се, е Анджелина Джоли, с нейните плътни и сочни устни, коментират и от изданието за новини „Лайфстайл“.

В класацията с най-привлекателни дамски устни също можем да забележим и имената на Риана, Скарлет Йохансон, Меган Фокс, както и заоблените устни на Дрю Баримор, които се считали за много закачливи.

За наша изненада не знойните устни на Анджелина Джоли предизвикват най-голямо желание, а красивите извивки на устните на Тейлър Суифт са най-често желани да бъдат имитирани сред дамите, подложили се на пластична хирургия, показва английско проучване.

Тейлър Суифт е жената с най-привлекателни устни, според класация

Тейлър Суифт е жената с най-привлекателни устни, според класация от английски хирург

Ние от изданието за светски личности Клюки.БГ също подкрепяме мнението, че младата и талантлива Тейлър има толкова много чар и е една от най-привлекателните поп изпълнителки. А също и както е известно, една от най-успешните, с толкова много хитове и награди.

Видно е и от това проучване, че плътните устни са привлекателни и се харесват, особено щом се стига чак до хирургическа намеса. А преди петдесет години тънките и слаби устни са били на мода.

Сексапил и чар, устни за милиони или Тейлър Суифт

Сексапил и чар, устни за милиони или поп звездата на 26 години само – Тейлър Суифт

Колко много се променят нещата с времето. Към настоящето ще добавим само, че красотата е важно нещо, дори и да не е натурална, но все пак всяко нещо, което не е с мярка, е притеснително, особено насочено към любителките на пластичната хирургия и намеса във визията. Затова, дами, разкрасявайте се, но не прекалявайте!
Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар