Поредна гавра на Би Ти Ви с Башар Рахал, изрита го!

Поредна гавра на Би Ти Ви с Башар Рахал, изрита го!
4.8 (95%) 4 votes

Башар Рахал няма да работи повече в Би Ти Ви!

След Нова година Башар Рахал вече няма да се появява на екран. Актьорът започна работа в БТВ само преди няколко месец като водещ на „Лотария България“. От телевизията обаче не са доволни от рейтинга на предаването и са решили да го спрат, пише в. „Уикенд“.

Това е второ уволнение на Башар Рахал от Би Ти Ви в рамките само на година. През януари той започна като водещ на „Бездмомното шоу на Бапар Рахал“, но отново не предизвика зрителския интерес.

Башар Рахал отново е изритан от Би Ти Ви

Башар Рахал отново е изритан от Би Ти Ви

Така актьорът остава неразбран от тв аудиторията и ще продължи да се развива само на сцената на киното и театъра. Ангажименти там не му липсват, но все пак страничният доход от БТВ му идваше много добре.

„Башар е много разочарован, защото разчиташе на тези пари. Те му носеха постоянен доход, какъвто актьорите, знаете, нямат. Наистина жалко!“ – споделят близките на Рахал.

Той обаче не е много за съжаление, защото ще лапне огромен хонорар от новия филм на Антонио Бандерас, където е поканен да участва. Освен това има вероятност да се появи и във втората част на „11 а“, който този път ще носи името „12 а“.

Все пак актьорът изпитвал голямо огорчение и разочарование, че по телевизията не му е потръгнало. Той още се надявал да пробие и там един ден, затова казал на ръководството на Би Ти Ви да го потърси, ако изникне нещо, научи Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар