Коледни гафове, как да ги избегнем?

0

Коледни гафове, как да ги избегнем? Наближават тези светли, тихи дни и нощи на смирение, уют и топлина, на празнична трапеза и спомени, на спокойни вечери край семейната вечеря. Коледа идва!

Идва Коледа, усеща се вече, студено, но оптимистично е навън, канела, портокали и мандарини… Да, празникът наистина наближава.

Децата очакват своите подаръци, по-възрастните планират ваканцията и очакваме с трепет края на тази поредна изтичаща година.

Време за тишина и топлина - идва Коледа
Време за тишина и топлина – идва Коледа, светли празници

Ето някои малки съвети за още по-светли и весели празнични дни, както се пише и в изданието за новини „Лайфстайл“. По време на Коледните празници е добре да сме умерени с пиенето и храната, защото това лесно може да развали празничния ни дух.

Избирането на Коледни подаръци може да стане провал, ако искаме просто да вземем нещо хубаво за някого.

Нека изберем неща, които знаем, че близките ни обичат. На децата да не подаряваме хиляди безполезни дреболии, които са си пожелали, а само онова голямо тяхно желание. Него ще запомнят като хубав коледен жест, а не изобилието от лакомства, дрехи и други.

Коледа наближава скоро
Коледа наближава скоро, да изберем да бъдем по-добри, това е подарък истински

Да не пропуснем и украса на дома. Претрупването на къщата с ангелчета, и други малки коледни фигури, венци и шишарки, едва ли ще създаде повече настроение, а само още много чистене след това. Нека се подберат подходящите за интериора ни малки коледни фигури и елха, един венец на вратата и много усмивки на лицата.

Коледа има нужда от много мили пожелания, а не само от пълна маса с гозби и скъпи подаръци. Един ръчно изработен подарък, специално за нас е повече от нещо подарено и избрано набързо, макар и с висока цена.

Коледа е време на внимание и отношение, нека не го забравяме в предстоящите празнични дни. Сега е моментът да се насладим на всичко това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.