Годеникът на Миглена Ангелова я заряза и хукна към Дубай

Годеникът на Миглена Ангелова я заряза и хукна към Дубай
5 (100%) 3 votes

Миглена Ангелова и Антон Стефанов се разделиха само месец след годежа си!

Любовта на Миглена Ангелова с Антон Стефанов трябва да почака. Журналистът в момента се намира в Дубай. Той е там по работа, но не е взел годеницата си със себе си, научи Kliuki.bg.

Причината е може би в това, че Меги пък е по работа в Китай. Журналистката работи от 2 години с голяма китайска медийна фирма, подготвяйки няколко проекта с нея.

Годеникът на Миглена Ангелова в Дубай

Годеникът на Миглена Ангелова в Дубай

Все още много от почитателите на Миглена Ангелова се питат дали годежът й с Тони бе само постановка или е реалност. Някак странно изглежда един мъж да се влюби в жена само от екрана, че дори да и предложи и брак след това.

Самият той така и не поясни дали просто си е спазил думата, казвайки в ефир, че ще й предложи, или наистина й е предложил. Двамата се държат доста потайно, което кара хората да недоумяват.

Говори се, че годежният пръстен, който Тони поднесе на Меги, не е закупен лично от него, а всичко е било постановка. Журналистката винаги го слагала по публични изяви, за да поддържа версията за годежа.

Припомняме, че Миглена Ангелова е била омъжена цели четири пъти. Тя самата твърди, че не иска пети път. Пред камерите обаче прие предложението на Антон Стефанов и вкара всички в шах. Дали ще стане мат, предстои да узнаем.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар