Мирян Костадинов продължава да раздава справедливост след X Factor

Мирян Костадинов продължава да раздава справедливост след X Factor
5 (100%) 1 vote

Мирян Костадинов показа и доказа, че критиките към него по време на X Factor може би са били преувеличени!

Оказа се, че една от най-големите звезди, излязла от X Factor, е Мирян Костадинов. Севлиевският певец жъне успех след успех през последните 2 години, което бие на очи, особено при тези, които му бяха жури в музикалния формат.

Мири успя да завладее корейския пазар. Именно компания от Южна Корея го взе под крилото си и е в основата на развитието му през времето след X Factor.

Мирян Костадинов избухва след X Factor

Мирян Костадинов избухва след X Factor

Мирян Костадинов извади поредната си нова песен с видеоклип преди дни. Това обаче не е всичко, защото той бе оценен и на национално ниво, научи Kliuki.bg.

Мири попадна сред номинираните да представят България на „Евровизия“. Той е нареден до известни имена като Михаела Филева, Графа, Гери-Никол, Дара и др.

Разбира се, шансовете на Мирян да бъде избран не са големи, въпреки че в гласовете на публиката заема доста предна позиция. Надали от „Евровизия“ ще позволят именно той да представи България.

Основната пречка е, че вокалните способности на Мири не са чак толкова големи. Той може да изпълнява само определен стил музика, която се води по-скоро алтернативна. Именно затова бе толкова много критикуван от журито на X Factor, където се изпълняват по традиция всякакви стилове музика.

Припомняме, че Велизар Соколов – Заки, Саня Армутлиева и Любо Киров бяха основните критици на Мирян преди 2 години. Мария Илиева беше неговият ментор, но и тя не го харесваше особено, тъй като бе заставена от продуцента да го върне в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар