Деси Цонева хвърли бомбата: Омъжвам се за Джамов! (Вижте признанието й)

Деси Цонева хвърли бомбата: Омъжвам се за Джамов! (Вижте признанието й)
5 (100%) 2 votes

Деси Цонева е на крачка от брак номер две!

След всички скандали около нея в последните месеци, Деси Цонева е решена да намери своето място под слънцето. Тя загуби опората под краката си след смъртта на баща си Димитър Цонев. Сега, обаче, е успяла да си я върне благодарение на друг мъж – Георги Джамов, научи kliuki.bg.

Деси Цонева и Джамов имат сериозни планове а общото си бъдеще

Деси Цонева и Джамов имат сериозни планове а общото си бъдеще

Бившата брадърка се похвали с новата си любов скоро след излизането си от Къщата. Тя позира в интимни пози с него на фона на пресконференциите след президентските избори и коментира лаконично „Приятно е“. Преди дни й е станало още по-приятно, защото вече ще се гушка не просто с гаджето си, а със своя годеник!

Първоначално мнозина бяха изненада от връзката на Деси Цонева с Джамов. Той има подозрителна и леко притеснителна репутация покрай брат си Димитър, който се свърва с подземните среди. Това доведе до мислите, че щерката на покойния Митко Цонев пак си търси белята с поредното лошо момче. Е, явно те сгрешиха!

Влюбената брадърка се похвали във фейсбук, че се е сгодила! Това предизвика бурна реакция от приятелите й. Те се надпреварваха да отправят поздравления и да й пожелават щастлив семеен живот. Все още Деси Цонева не говори нищо за сватба, но ако не изникне промяна в плановете, събитието вероятно ще е догодина, пише hotarena.net.

Журналистката вече има един скандален брак зад гърба си с Янчо Таков-младши. Той завърши с много обиди, скандали и побои, а спомен от него остана само синът им Янчо-трети. Преди години Деси Цонева бе на път да стане булка за втори път покрай връзката си с американския бизнесмен Зак Коен. Тогава й се размина, сега май мърдане няма. Интересно какво мисли почернената й рода за сватбата, която се задава на хоризонта…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар