Галка от „Каризма” проплака: Преди за Миро аз бях Анелия…

Галка от „Каризма” проплака: Преди за Миро аз бях Анелия…
5 (100%) 2 votes

Миро е много близък с певицата Анелия, но преди е било така с Галя!

Поп певецът Миро и колежката му от попфолка Анелия са като брат и сестра. Двамата са неразделни и много близки, което наранява Галка от „Каризма”, научи Kliuki.bg.

„Аз бях неговата сестра, докато не направи дуета си с Анелия. Надявам се един ден пак да станем така близки с него.“ – вайкала се Галя Курдова.

Тя от няколко години насам е вече бивша певица. Подвизава се в Лондон, където работи в казино. Разстоянието е една от причините Миро и Галка да охладнят отношенията си.

Анелия е трън в очите на Галка

Анелия е трън в очите на Галка

Другата, за която се говори, е нейната задлъжнялост към него чисто финансово. Половинката му от „Каризма“ имала много заеми към него, но заминала за Острова, без да му върне и стотинка.

Мирослав все пак опита да скъси дистанцията и прости на Галя. Той я покани на сватбата си, но тя така и не се появи. Оправданието й беше, че няма пари.

Самият Миро призна във Фейсбук преди месеци, че чувства Анелия като своя сестра. Преди за него такава беше Галка, но всичко се промени преди 10 години, когато излезе дуетната му песен с Ани.

В момента Мирослав Костадинов няма толкова време за приятелства, защото работи здраво, за да пести пари жена му да се премести един ден при него в България.

Галка още не се е запознала с булката на бившия си най-добър приятел. От нейното одобрение също зависи дали отношенията между двете звезди от „Каризма“ ще се оправят напълно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар