Шок в Пайнер: Скандалът между Емануела и Анелия втрещи всички! (още подробности)

Шок в Пайнер: Скандалът между Емануела и Анелия втрещи всички! (още подробности)
4 (80%) 2 votes

Емануела и Анелия не могат да се гледат дори и на снимка!

Две от топ звездите на Пайнер не могат да се гледат и на снимка. За учудване на всички това са Емануела и Анелия. Певиците се превърнаха в тема номер едно в компанията на Митко Пайнера, а колежките не спират да ги одумват.

Близки до поп фолк гилдията разказаха как преди броени дни Анелия и Емануела се засекли случайно в един от известните столични ресторанти. Двете не само не се поздравили, но се изгледали с такава злоба и ненавист, че клиентите наоколо се ококорили.

Емануела

Емануела и Анелия не могат да се търпят и на снимка, скандалът им взриви колежките от Пайнер

Зеленооката изкусителка Емануела ясно показала, че не може да търпи бившата съпруга на Коко Динев. Докато Анелия като по-тиха и свита от двете, само се направила на разсеяна и не удостоила с поздрав бившата на Митко Динев.

Все още не е ясна причината за омразата между двете, но тя определено не е мъж. Доказателство за това е, че Анелия е била в ресторанта със своето ново гадже и видимо е цъфтяла в присъствието му.

„Предполагаме, че скандалите между двете са на чисто професионална основа и се дължат на това, че Емануела има повече хитове и е по-скъпо платена на участията си. Тя получи и допълнителна слава покрай Вип Брадър, което също е много важно за кариерата й“, коментират източниците.

Припомняме, че когато преди месеци Емануела подписа с Пайнер и напусна предишната си компания, Анелия не я подкрепи. Тя дори шушукаше, че колежката й няма голям талант, а се е прочула основно с мъжете си.

Тогава Емануела отвърна на удара като изсъска на Анелия да не се занимава с нея, защото и на малкия й пръст не може да стъпи. Подобни реплики и от двете страни не се забравят лесно, особено в хайлайф средите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар