Световно признание за Крисия: Детето-чудо получи топ изненада от Дисни! (още подробности)

Световно признание за Крисия: Детето-чудо получи топ изненада от Дисни! (още подробности)
5 (100%) 5 votes

Крисия Тодорова получи световно признание, заплени дори Дисни!

Световният гигант Дисни направи невероятен коледен подарък за нашето дете-чудо Крисия. Красивата принцеса от Разград не може да повярва на ушите си и на това, че от Дисни са избрали точно нея, за да изпее финалната песен на „Замръзналото кралство“.

Припомняме, че въпросната анимация се превърна в сензацията на годината, а милиони деца луднаха по принцеса Елза. На 21 декември в зала 1 на НДК „Замръзналото кралство“ се връща у нас. При това под съпровод на симфоничен оркестър и на любими гласове.

Крисия

Малката сладурана Крисия успя да влюби в себе си дори световния гигант Дисни

Сладураната Крисия Тодорова ще има честта да изпее емблематичната песен от филмчето „Let it go“, която се превърна в платинен хит и дори спечели „Оскар“. Семейството на Крисия разкри наистина сензационната новина за дъщеря си, която е и гордост за цяла България.

Така, за невръстните си години, малката Крисия бе удостоена с второ признание на световно ниво. Припомняме, че първото бе, когато тя спечели детската Евровизия с гласовете на зрителите.

Само заради перфектното й представяне България стана домакин на Евровизия за деца и то за първи път в историята на конкурса. Сега се оказва, че Крисия е пленила и хората от Дисни. Които са повече от категорични, че няма по-достоен от нея да изпее емблематичното парче на финала на шоуто в НДК.

„Освен невероятния й глас и харизма, в това дете има нещо, което много напомня на самата принцеса Елза. Всички се влюбиха в нея като я видяха и чуха да пее“, пишат от Дисни.

В момента тече трескава подготовка за големия концерт, а малката чаровница ще излезе пред публика с рокля, която ще е досущ като тази на оригинала.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар