Шокиращ обрат: Деми Мур се върна при бившото си гадже!

Шокиращ обрат: Деми Мур се върна при бившото си гадже!
5 (100%) 2 votes

Деми Мур отново предизвика сензация в мрежата

Деми Мур доказва, че не се примирява нито с годините, нито със ситуацията. 54-годишната актриса разбра, че с Аштън Кътчър няма да я бъде и затова обърна взор към старо гадже. Красавицата вече е наточила секирата и то към един от бившите си любовници.

Тя е взела съдбата си в ръцете си е обърнала поглед към любовта си. Майката на три деца е решила да оплете мрежата около новата си стара любов Тоби Магуайър. 41-годишният актьор през есента окончателно се раздели със съпругата си и вече е свободен. Това е дало възможност на Деми Мур отново да има надежда да изживее старата си тръпка.

„Деми Мур е много секси и е активна. Тя иска да припомни на бившия си онези прекрасни моменти, които двамата са изживели преди известно време. Тогава, макар и за кратко, двамата бяха щастливи и това обаче не бе за дълго. Но сега актрисата е решила да си го върне. На всяка цена. И то не само за няколко вечери, а за повече и ако е възможно, за постоянно. Чувства се самотна и иска да има човек до себе си. А Тоби е точно мъжът, който тя харесва-млад, хубав, умен, но и малко глуповат”, разкриват от обкръжението на актрисата.

Тоби и Деми имат любовна афера през 2002 година. Тогава те са щастливи и мнотго влюбени. Но много скоро след това актрисата залита по Аштън Кътчър и се разделят. Сега, след като се разделят през 2011 година Деми Мур отново иска да приласкае бившия си любовник Тоби.

Списъкът на гаджетата, които тя е имала след Кътчър е доста внушителен. След него тя стана интимна с гмуркача от Австралия Уил Ханиган. След като се разделя с 33-годишният мачо, тя си намира нов любовник. И това е Вито Шнабел. Той е на 30 години и е търговец на антики. После идва ред на 35-годишният Хару Мортън. Той има бизнес в ресторантьорството.

Деми Мур се връща при бившия си?

Деми Мур се връща при бившия си?

Сега Деми Мур иска пак да приласкае бившия си Тоби Магуайър. Екранният Човек паяк също се поддава на провокацията, категорични са близки на актьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар