Тони Стораро не издържа, трагедията в Хитрино го смаза! (Ето какво обеща)

Тони Стораро не издържа, трагедията в Хитрино го смаза! (Ето какво обеща)
4.2 (84%) 5 votes

Тони Стораро не сдържа сълзите си

Тони Стораро показа, че има не само голям глас. Фолкаджията доказа, че има и огромно сърце. Певецът не успя да сдържи сълзите си пред трагедията в Хитрино.

В студиото на Би Ти Ви, в предаването „120 минути” той обеща нещо, което накара зрителите да луднат от уважение към него. Въпреки че бе поканен със сина си Фики Стораро заради новата му песен, той моментално измести разговора към кошмара в Хитрино.

Поп фолк певецът не успя да остане безучастен и веднага обеща да направи нещо, за да помогне на хората от пострадалото шуменско село Хитрино. Певецът каза, че като малък е играл сред релсите в селото, които сега се превърнаха в кошмар за хората, които останаха без покрив и загубиха най-близките си.

„Ужасяващо е! Дълбок поклон на близките на загиналите, пред тази огромна трагедия, сполетяла жителите на селото. Искам да изкажа своите съболезнования на пострадалите. Аз съм един от тях! Като гледам тази трагедия, не мога да остана безучастен, все едно е станала война там”, показа емоциите си Човека глас.

Изпълнителят сподели, че след като видял трагедията в пострадалото село, той не е спрял да мисли и за миг как да помогне на пострадалите. И вече е измислил начина.

„Ще организирам лично голям концерт с Фики и с други мои колеги. Средствата, които съберем ще дам за възстановяването на къщите, магазините и имотните на засегнатите от разрухата хора. Обещавам като гражданин на републиката и като човек, който държи на думата си да помогна”, зарече се певеца в ефир.

Тони Стораро доказа, че е голям

Тони Стораро доказа, че е голям

Той каза също,че краят в който е роден е беден и хората са много скромни. Както ги е оставил преди тридесетина години, когато е пристигнал в София, те са останали на същото положение. Тони Стораро вече е разговарял с кмета на Шумен, както и с кмета на Хитрино, който му е приятел. И се разбрал с двамата в най-скоро време да организира обещания концерт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар