Рут Колева взриви мрежата: Виж кого сравни с изпражнение! (още подробности)

Рут Колева взриви мрежата: Виж кого сравни с изпражнение! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Рут Колева си беше и си остана устата, казва нещата в прав текст!

Гласовитата Рут Колева втрещи мрежата с поредния си статус, този път придружен и от снимка. Певицата с червени коси публикува фотос, на който е гушнала едно плюшено изпражнение.

А над него обясни „услужливо“, че това е селфи на нея и на всичките й бивши гаджета. Не е ясно кой и какво е породило в нея това желание и то точно сега, но явно Рут Колева е приключила окончателно последната си връзка. При това не с добро и с разбирателство.

Рут Колева

Устатата Рут Колева сравни гаджетата си с изпражнения

Припомняме, че наскоро тя публикува и друг статус, в който на практика обясни за раздялата си и за това, че любимият й човек я е наранил. Тя сподели, че когато някой й е причинил болка, оттам нататък тя изтрива всички хубави моменти с въпросния човек.

„Проблемът не е в това, което някой е направил. А в това, че е позволил да извърши нещо, което да ме нарани. Човешките емоции не се изграждат върху рационалност, а върху чувствителност. А чувствата не са логическа задача. Минава време и тъкмо мисля, че няма да ми мине…, тегля една благословия и продължавам напред“, сподели Рут Колева.

През годините тя преживя не една и две разочароващи връзки и може би затова отдавна вече предпочита да е сама, отколкото зле придружена. Рут дори започна да пътува по света само в собствената си компания. Като така стигна дори до Доминикана.

Мнозина може да я укоряват, че е студена, злобна и устата, но за близките и приятелите си тя е просто едно до болка откровено момиче. Момиче, което не може да премълчава нищо – още повече, когато чувства, че е несправедливо.

„Рут Колева е човек с душа, каквито рядко се раждат вече. Тя заслужава да открие човека за себе си, но той трябва да бъде директен и прям като нея. А и смел, защото тя е такава. Пожелаваме й да го срещне и никога да не го изпусне“, коментират близки до обкръжението й източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Рут Колева взриви мрежата: Виж кого сравни с изпражнение! (още подробности)”

  1. az

    Дек. 14. 2016

    Абе тази „убавица“ нямаше ли да напуска България ? Къв .. още дири тука !

Добавете коментар