Емануела спечели битката на живота си! (Митко Динев в ступор от това решение)

Емануела спечели битката на живота си! (Митко Динев в ступор от това решение)
3.5 (70%) 2 votes

Емануела е на път да спечели огромна битка

Зеленооката поп дива Емануела е много горда от това, което реши съдът. Красивата изпълнителка вече има пълното попечителство над малкия си син Димитър Динев-младши. Макар и временно.

Вероятно магистратите са взели под внимание думите й, че бащата на второто й дете е неспособен да се грижи за своя наследник.
Делото против Димитър Динев-старши бившата брадърка заведе преди няколко месеца. Тя поискала от съда да й разреши да се грижи изцяло за детето й и да има пълните права за това над него.

Синът на олигарха Динко Динев също

предявил претенции да стане абсолютен настойник на малкия Митко. Така разглезеното богаташко синче искал да накара бившата си възлюбена и майка на единствения си засега син да страда и да се моли.

Освен това Емануела е поискала и издръжка от бащата на втория си син. По думите милионерският наследник не давал и стотинка за детето си. Чалга фурията искала да бъде задължен да го направи по съдебен път. Тя е поискала да й бъде дадена издръжка за отминалите месеци, когато сама е полагала грижи за отглеждането на детето си.

Същинското дело по този казус е насрочено за след Нова година. Тогава съдията ще се произнесе окончателно при кого ще остане за отглеждане малкия Митко.

Звездата на „Пайнер” се надявала делото да бъде само в нейна полза

Защото тя е привела неоспорими доказателства за неспособността на бащата на Митко, че той не успява да се справи с тези задължения.

Фолкаджийката изтъква, че когато го е взимал при себе си, той също не е полагал никакви грижи. Защото го зарязвал при детегледачки и цяла нощ купонясвал по барове и дискотеки, като не спирал да се отдава на разврат.

Емануела е доволна от решението на съда

Емануела е доволна от решението на съда

Емануела очаква бившият й да представи компромати от участието й в юбилейния сезон на ВИП Брадър и по-точно напиването й с актьора Христо Живков. Но тя е категорична, че стореното изобщо не може да компрометира нейния имидж на всеотдайна майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар