Извънредно! БТВ с шефска рокада, Павел Станчев изгоря заради Слави Трифонов

Извънредно! БТВ с шефска рокада, Павел Станчев изгоря заради Слави Трифонов
3.4 (68%) 5 votes

БТВ от днес има нов изпълнителен директор и той се казва Флориан Скала.

Някак тайна и без особен шум се извърши поредната рокада по високите етажи в БТВ. Досегашният шеф Павел Станчев днес е изпразнил бюрото си след три години на поста. На негово място идва 38-годишен румънец с 13 години стаж в различни телевизии, научи kliuki.bg.

Слави изгуби най-голямата си опора в БТВ

Слави изгуби най-голямата си опора в БТВ

БТВ съобщиха за рокадата с официално съобщение днес. В изявлението, обаче, не се посочват конкретни причини за отстраняването на Станчев от поста. Из коридорите на медиата пък се лансира една основна версия, която май ще се окаже правдоподобна. Според нея, в премахването на директора има пръст Слави Трифонов.

Но не в смисъл, че той е предложил това действие. Близката връзка между Станчев и шоумена и накарала хората над него да пожелаят да си ходи. На тях никак не им се е понравило, че Павел не само поднови договора със Слави, но и му дава прекалено голяма свобода. Така в най-гледаното време Трифонов си прави политическа пропаганда и се разправя с политици и общественици.

Това се случва в услуга на неговите задкулисни интересни и на гърба на БТВ, чиито рейтинг определено страда от тези действия. Сега Трифонов се притеснява, че след рокадата примката около врата му ще се затегне и той не само няма да може да си прави каквото си иска, а и сигурно няма да се задържи още дълго в медиата, пише pik.bg.

На другия полюс са емоциите у представителите на Надзорния съвет на БТВ, които са повече от радостни от промяната. Те са сигурни, че Флориан ще окаже живителен ефект върху телевизията и ще я направи категоричен лидер на родния пазар. Интересно дали са в поставените цели се вписва Слави Трифонов…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар