Деси Добрева доживя този ден! Слави Трифонов на колене пред нея, моли се да се върне

Деси Добрева доживя този ден! Слави Трифонов на колене пред нея, моли се да се върне
4.3 (86.67%) 3 votes

Слави прозря огромна загуба в лицето на Деси Добрева, но дали вече не е късно?

Близо десет години след напускането на „Шоуто на Слави“ от Деси Добрева, тя е на път да се върне! В последно време яка носталгия е ударила Трифонов. Той е зажалил за славните времена, когато ангелогласната певица извиваше глас само в неговото студио. Затова сега е предприел сериозна офанзива, за да си я върне, узна kliuki.bg.

Слави няма да пусне Деси Добрева лесно

Слави няма да пусне Деси Добрева лесно

На последните няколко грандиозни концерта, организирани от Слави, Деси Добрева заемаше специално място в програмата и веднага си пролича, че шоуменът има по-специално отношение към нея. Наскоро пък я покани като гост в студиото, в което тя работи три години. Може да не са толкова много, но Трифонов определено я иска обратно. Затова и е стрелял направо с повече от примамливо предложение.

Къдравата певица ще има възможност да бъде основна певица и да записва песни и албуми, изцяло финансирани от Дългия. Освен това, ежедневните й ангажименти ще бъдат добре добре обезпечени финансово и ще й бъдат уреждани участия. Тази оферта прозвучала доста приятно на останалата без работа и сериозни доходи Деси Добрева, пише hotarena.net.

На всичкото отгоре, тя преживя тежък развод с мъжа си Мартин и сега отглежда сама дъщеря си Алина. От тази гледна точка за нея би било доста по-добре да се установи в родината си и да има солидни проходи, с които да издържа себе си и детето си.

В последно време отношенията между Деси Добрева и Слави са се затоплили значително и някои дори смятат, че между двамата отново прехвърчат любовни искри. По-вероятно е, обаче, просто да са в период на чисто професионално ухажване и скоро пак да видим ангелогласната певица на малкия екран.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар