Камелия шокира мрежата: Виж я мъртво пияна с Цветин! (двамата на задна прашка)

Камелия шокира мрежата: Виж я мъртво пияна с Цветин! (двамата на задна прашка)
4 (80%) 2 votes

Камелия скандализира за пореден път като се пусна пияна в мрежата!

Позалязлата чалга икона от близкото минало Камелия скандализира социалната мрежа като цъфна мъртво пияна. Пред очите на всички певицата, гаджето й Цветин и няколко техни приятели, се накъркаха като казаци.

А блондинката счете за нужно да си „вдигне рейтинга“ и да се направи на още млада като се похвали с подвига си. Кадрите са снимани в дома на Камелия и Цветин. Изпълнителката на „Манастир“ е облечена в сив анцуг, а косата й е хваната на небрежен кок.

Камелия

Камелия и Цветин пияни като казаци в мрежата

Камелия е напълно естествена и без грим, но затова пък винцето й е дошло доста в повечко. Фенове останаха шашнати от това как любимката им спокойно надига чашите с червено вино, което се разсипва от пластмасови туби. Очевидно не е от най-качественото и скъпо.

Върхът на всичко обаче, бе моментът, в който Цветин минава зад пияната Камелия и пред очите на гостите им започва да я клати като на задна прашка. През цялото това време двамата не спират да се хилят и да се наливат.

„Е, какво е това сега?! Че и тя, и той не са трезвеници, това го знаем отдавна. Но да се хвалиш как лочиш като свиня, все едно е някакъв подвиг, това си е направо смешно. Че кой не пие в тая държава – то това им остана на хората. Ако иска да изпъкне и да се отличи с нещо, Камелия трябва да направи и покаже друго, а не кръчмарски изпълнения. От които вече на всички ни се повръща“, коментират потребители по форумите в интернет.

Певицата определено не е сред въздържателите

Певицата определено не е сред въздържателите

Сипи, сипи..., винце още сипи!

Сипи, сипи…, винце още сипи!

Да се напием и да се... онодим

Да се напием и да се… онодим

Явно обаче на певицата хич не й дреме и е решила, че от време оно скандалът си остава най-добрата реклама.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар