Емилия в ступор: Истината за Коко Динев и Алисия я довърши! (шокът е огромен – подробности)

Емилия в ступор: Истината за Коко Динев и Алисия я довърши! (шокът е огромен – подробности)
3 (60%) 4 votes

Алисия била в леглото на Коко Динев, Емилия дори не подозирала!

Коко Динев вече е баща на цели три отрочета. Преди месеци половинката му Емилия роди втората му дъщеричка Мира и всички предполагаха, че бизнесменът вече е улегнал и се е кротнал.

Дали това е така, само времето ще ни покаже. Истината обаче е, че мъж с навиците и миналото на Коко Динев едва ли би могъл да накара една жена да се чувства сигурна и спокойна в живота си с него.

Емилия

Коко Динев обърнал хастара и на Алисия, Емилия е в шок

Още повече, след като мръсни тайни от миналото излизат наяве в най-неподходящите моменти. Като сега например, когато Емилия едва не припаднала, научавайки, че Коко Динев е мачкал чаршафите с тази, с която не беше и сънувала. А именно Алисия.

Да, бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов е била любовница на Коко Динев, при това луда по него. Аферата им започнала преди години, докато Динев бил в сериозна връзка с певицата Нелина. Двамата бяха заедно цели четири години и дори се говори, че детето на Нелина е от него.

Тогава обаче Коко не простил и на младата и амбициозна Алисия като я въртял по хотелите и частни квартири. За него обаче Нелина била официалната половинка, а другата изпълнявала ролята на играчка за разтуха.

Въпреки това Алисия отказвала да приеме този факт и дори се стигнало до бой с Нелина. Близки до двете източници още си спомнят как в един претъпкан ресторант Алисия връхлетяла и хванала за косата Нелина. Двете направили цирка на заведението.

След това, бесен от случилото се, Коко Динев зарязал Алисия. Която дълго след това опитвала да възобнови връзката си с него. Оказа се, че настоящата му половинка Емилия дори не е предполагала какви и с кого ги е вършил Коко.

Тя откачила от гняв затова, че толкова години е имала добри отношения с Алисия, която тайничко се е смяла зад гърба й, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар