Кристина Патрашкова изригна бясна: Думите й взривиха мрежата! (още подробности)

Кристина Патрашкова изригна бясна: Думите й взривиха мрежата! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Кристина Патрашкова взриви мрежата с този си гневен коментар!

Топ журналистката и основен кадър на предаването „Папараци“ по Би Ти Ви Кристина Патрашкова не успя да сдържи гнева си и изригна в социалната мрежа. Причината беше денят на национален траур след огромната трагедия в село Хитрино.

Според Кристина Патрашкова обаче, дните на траур в България винаги са били пример за лицемерие и фалш. Тя тотално не вярва и не одобрява това, което следи вече няколко дни по телевизии, вестници и радиа.

Кристина Патрашкова

Кристина Патрашкова обвини българите в лицемерие

„Съжалявам, че се налага да го споделя публично. За мен обаче националният траур винаги е бил повод за лицемерие. Всички се правим колко много скърбим и тъжим за другите, но истината е, че се радваме затова, че не сме на тяхното място“, написа Кристина Патрашкова в социалния си профил.

Тя допълни, че още на следващия ден едни хора са били не наказани, не глобени, а уволнени от работа. За това, че си позволили да отидат на новогодишен банкет в деня на националния траур.

А Бойко Борисов – премиерът в оставка, си правел снимки заедно със спасителите до цистерните. В деня, когато цялото село Хитрино не знаело на кой свят е, а хората плачели – едни изгубили близките си, а други търсещи ги.

„Едните хора – тези празнуващите, бяха заклеймени. А Бойко Борисов беше обявен едва ли не за спасител. За месия, който ще стане новият строител на село Хитрино. Аз ли не разбирам нещо в цялата тази схема, или това си е чиста шизофрения?! Кои дефакто са строителите на днешна България?!“, попита Кристина Патрашкова.

Отговор, разбира се, нямаше. Коментари и мнения под поста й бол, но истината отново потъва някъде в забрава. „Поне Кристина имаше смелостта да изкаже искреното си мнение, а не да се хване на хорото заедно с всички останали лицемери и да хвърля прах в очите ни“, хвалят я потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар