Шок разкритие за Виктория Бекъм втрещи света: Как понася това съпругът й Дейвид Бекъм?! (още подробности)

Шок разкритие за Виктория Бекъм втрещи света: Как понася това съпругът й Дейвид Бекъм?! (още подробности)
2.3 (46.67%) 3 votes

Виктория Бекъм се появи на страниците на световните медии с това си „творение“!

След толкова години брак и цели четири деца, Виктория Бекъм и съпругът й Дейвид Бекъм още са пример за перфектното семейство. Мнозина се чудеха как е възможно това, но явно и при тях тайната е в компромисите. Които очевидно са доста повече от страна на футболиста.

Днес Виктория Бекъм шашна света и влезе в медиите с нещо, което самата тя показа и разкри. При това без грам притеснение. А то е, че изобщо, ама изобщо не я бива в кухнята. Оказа се, че Виктория не може дори едни яйца да изпържи за децата си, камо ли да сготви нещо.

Виктория Бекъм

Виктория Бекъм не може и едни яйца да изпържи у дома си

Топ дизайнерката и бивша музикална сензация от „Спайс гърлс“ публикува в социалната мрежа снимка. На която се виждаше това, което се опитала да спретне за закуска на хлапетата си.

Както отлично ще видите, в микровълновата печка има голяма купа с нещо в нея. Което е обилно преляло и се е разтекло навън. А що се отнася до външния му вид, прилича повече на върната храна, отколкото на вкусотия за деца.

„Така е винаги, когато мама готви“, отбелязва самата Виктория Бекъм, за ужас на почитателите си. Под фотото моментално се появиха коментари, повечето от които окуражителни. Имаше обаче и такива, които искрено съчувстваха на мъжа й и се чудеха как той понася тази тотална домакинска некадърност на жена си толкова години.

Ето го и буламачът на госпожа Бекъм

Ето го и буламачът на госпожа Бекъм

„Лесно им е на тях, ние да му мислим. Викито и задника си сигурно не може сама да обърше, но има кой да свърши тая работа. С пари всичко се постига. Да дойде в България и да пита майките как едновременно са домакини, родители и работещи жени. Сигурно ще припадне от шока“, не пропуснаха да се изкажат и родни фенове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар