Браво: Ася Капчикова трогна България! (плеймейтката разтърси всички – още подробности)

Браво: Ася Капчикова трогна България! (плеймейтката разтърси всички – още подробности)
5 (100%) 2 votes

Ася Капчикова направи нещо наистина благородно, доста хора могат да вземат пример от нея!

Плеймейтката Ася Капчикова доскоро бе известна само като бившото гадже на Криско и като участничка във втория сезон на „Фермата“. Днес обаче момичето вече е сочено за пример, а благородната й постъпка си заслужи овациите.

Ася Капчикова изпълни обещанието, което даде още по време на короноването си за Мис Плеймейт и дари силиконови импланти плюс операция на жена, претърпяла мастектомия. Името на дамата, която Ася направи щастлива, е Дани Димитрова.

Ася Капчикова

Ася Капчикова изпълни обещанието си и помогна на жена в беда, заслужава овации

Тя е била оперирана от рак на гърдата, но съвсем скоро вече ще гледа на света и живота с други очи. Дани се е борела с още 30 кандидатки за наградата като победителката е била изтеглена чрез жребий.

Това оповести самата Ася Капчикова тази сутрин от ефира на Би Ти Ви. Екс любимата на Криско сподели, че това е било основната й цел, когато участвала в конкурса Мис Плеймейт. Искала да помогне на някого.

„Когато човек има щастието и късмета да стане известен и да се радва на обичта и респекта на останалите, той непременно трябва да направи нещо за хората. Още по време на конкурса си казах, че искам да даря наградата, която беше силиконови импланти. Аз нямам нужда от нея, но у нас има хиляди жени, които са преживели този ужас и може да промени живота им“, сподели Капчикова.

Тя не пропусна да посъветва всички дами, дори и по-младите, да се подлагат редовно на профилактични прегледи. За да избегнат ада, който може да застигне всекиго в днешно време. Капчикова работи заедно с фондацията на Нана Гладуиш и двете се разбирали повече от перфектно по всички въпроси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар