Нова шашма във „Фермата”: Зрителите избухнаха срещу Иван и Андрей (Ето защо)

Нова шашма във „Фермата”: Зрителите избухнаха срещу Иван и Андрей (Ето защо)
4.3 (85%) 4 votes

Зрителите избухнаха срещу Иван и Андрей

Нарочиха Иван и Андрей в задкулисие. Снощи феновете на едно от най-позитивните предавания в ефира на Би Ти ви възроптаха срещу двамата продуценти. Според гневните коментари в социалната мрежа водещите сами посочвали кой ще е победителят във втория сезон на текезесарското шоу. И няма да оставят това да решат хората.

В снощният лайф стана ясно, че финалистът от лагера на мъжете е Финци. Той отиде на балотаж, но това не се хареса на аудиторията. Онлайн потребителите го нарочиха, че плете интриги и така се домогна до финала. Във „Фермата, още от първия ден на старта на шоуто, именно той бе сочен за най-позитивния участник.

Хлебарят от Лом, който с тежък труд изкарвал прехраната си, успя да разтърси сърцата на всички с историята си. Открива любовта на средна възраст, вярва в нея, но остава излъган. Симпатягата се превърна дори и в душата на компанията.

Финци разсмиваше останалите фермери и ги разплакваше. Повечето от участниците в телевизионния формат бяха запленени от таланта му да им влиза под кожата. А в същото време опонента му Стоян остана изолиран.

Но постепенно зрителите започнаха да се дразнят от мелодрамите на Финци и да го подозират, че най-вече е добър стратег и артист. Манджата се пресоли снощи и когато с помощта на Иван, фермера от Бъта бе изправен пред импровизиран другарски съд. Стоян трябваше да отговаря на редица въпроси, защото той бе нарочен за злодея във формата.

След реакцията на Иван социалната мрежа почервеня от негативни коментари. Хората заподозряха Иван и Андрей в шашма . Те не спряха да питат защо продуцентите бутат напред Финци, и симпатизират на Нико? И да игнорират фермера от Бъта-Стоян.

Зрителите нарочиха Иван и Андрей в задкулисие

Зрителите нарочиха Иван и Андрей в задкулисие

Със сигурност предстоящия дуел между Нико и Стоян ще бъде зрелищен и ще повдигне много рейтинга на втория сезон на „Фермата”. Но по този начин водещите Иван и Андрей не провокират ли, напълно тенденциозно, вота на играчите в реалите формата?

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Нова шашма във „Фермата”: Зрителите избухнаха срещу Иван и Андрей (Ето защо)”

  1. Ina

    Дек. 14. 2016

    Te manipoliraha vota i v predishno tqhno predavane „Karticata“

Добавете коментар