Слави Трифонов ли: Фики взриви държавата с признанието за връзката си с Преслава! (тя е жената – виж тук)

Слави Трифонов ли: Фики взриви държавата с признанието за връзката си с Преслава! (тя е жената – виж тук)
4 (80%) 6 votes

Фики Стораро успя да ошашави всички с това, което призна за Преслава!

Името на Преслава от години е едно от най-обсъжданите у нас. И не заради професионалната й кариера, а заради това с кого си ляга нощем. Месеци наред на добричлийката й преписваха любовни връзки с кого ли не.

Последната информация беше, че Преслава е новата сериозна приятелка на Слави Трифонов. А най-желаният ерген луднал по нея дотам, че й подарил Бентли за рекордната сума от 250 бона.

Преслава

Преслава не е със Слави Трифонов, а с Фики Стораро. Истината най-после излезе наяве

Да, ама не! Истината най-после излезе наяве и не от някой таблоид, а от устата на самия Фики Стораро. Оказа се, че той, а не Слави Трифонов, е мъжът до Петя от Добрич. При това от много време насам.

Вие лично ще станете свидетели на това как Фики Стораро ще разкрие любовта си с Преслава пред Кристина Патрашкова. Това ще се случи още тази неделя в предаването „Папараци“, където „Издислав“ ще разголи душата си.

В анонса към предаването Фики Стораро разкрива, че жената в живота му е певица и е едно от най-популярните лица у нас. Връзката им се задълбочила неимоверно много през последните месеци и двамата вече решили, че няма смисъл да се крият.

„На Фики не му понасяше никак добре да чете и слуша как Преслава и Слави Трифонов умират от любов един към друг. Тези глупости го вбесяваха, но двамата с Преси бяха решили да не обръщат внимание и да не се издават. Знаеха, че когато връзката им излезе наяве, тепърва ще ги изядат. Но пък и нямаше как да крият цял живот чувствата си“, коментират близки до обкръжението на Фики Стораро.

Чакаме с нетърпение да последва и изповедта на Преслава, която безспорно ще е още по-интересна от тази на половинката й Фики.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар