Съпругът на Ани Цолова изригна: Разкритията му за брака им са страшни! (шокиращи подробности)

Съпругът на Ани Цолова изригна: Разкритията му за брака им са страшни! (шокиращи подробности)
5 (100%) 1 vote

Ани Цолова и Васил Мичев вървят към развод, ако продължават в същия дух!

Топ водещата на Нова телевизия Ани Цолова се радва на огромни успехи в работата си. Но за личния й живот определено не може да се твърди същото. Тя и съпругът й Васил Мичев са в тежка криза на отношенията. И ако продължават така, разводът не им мърда.

Това разкриха близки до обкръжението на Ани Цолова и допълниха, че причината за краха й с Васил, е безграничната му ревност. Последната била породена от факта, че от известно време насам водещата се уредила да ползва услугите на личен шофьор. Който я взимал от Драгалевци и я карал до телевизията всяка сутрин.

Ани Цолова

Ани Цолова и Васил Мичев са в тежка брачна криза заради ревност

Шофьорът също бил на служба в медията, чието ръководство послушало молбата на Ани Цолова. И решило да й спести поне ежедневното блъскане сама с автомобила си всяка сутрин.

Преди няколко седмици обаче из Нова телевизия се зашушукало за особена близост между журналистката и шофьора. Който също бил семеен и имал деца. Слуховете бързо стигнали до ушите на Мичев. Вместо да се замисли и да попита жена си за истината обаче, той започнал да й вдига скандали и да натяква.

„Отношенията им са повече от бурни. Васко не спира да я обвинява във всички грехове на света, а Ани се чуди какво да прави. Не е странно, че при това положение тя е намерила приятел и човек, на когото да споделя в лицето на шофьора. Но положението в момента прилича на истински любовен триъгълник“, коментират източниците.

Отделно от това, Мичев не спирал да насосва на Ани Цолова, че отдавна му е обещала второ дете, а още се опъва и не иска да забременява. От своя страна водещата винаги е отричала да има извънбрачни връзки и твърди, че от работа не й остава време дъх да си поеме. Камо ли да си търси любовници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Съпругът на Ани Цолова изригна: Разкритията му за брака им са страшни! (шокиращи подробности)”

  1. 777

    Дек. 16. 2016

    На тоя съпруг не му е лесно с тая латерна ,не му завиждам на съдбата ,а че Анито си кръшка кой не го знае ,сигурно само той горкият

  2. pe6o

    Дек. 19. 2016

    Абе вие луди ли сте?Кой си е намразил оная си работа,че да си я слага в пресъхналия кладенец на дебелата вуйна Анка….

Добавете коментар