Станислава Цалова хвърли бомбата: Разтърси Би Ти Ви! (още подробности)

Станислава Цалова хвърли бомбата: Разтърси Би Ти Ви! (още подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Станислава Цалова вдигна на крака цялата телевизия Би Ти Ви!

Синоптичката Станислава Цалова хвърли бомба, с която буквално вдигна на крак цялата телевизия Би Ти Ви. Чаровната дама от вчера е тема номер едно сред колегите си, които моментално хукнаха към нея.

Причината за това не може да бъде по-хубава. А именно – дни преди коледните празници, Станислава Цалова стана майка за втори път. Този път тя роди момиченце, което проплака вчера следобед в столичната клиника „Света София“.

Станислава Цалова

Станислава Цалова роди прекрасно момиченце. Колегите й от Би Ти Ви се надпреварват да й честитят

Малката принцеса ще бъде кръстена на родителката на Станислава Цалова и ще носи красивото име Антонина. Припомняме, че синоптичката има и малко момченце, което пък беше кръстено на свекъра й Светослав.

Станислава Цалова и съпругът й Йордан са на седмото небе от радост и вълнение, а благодарността им към лекарите е огромна. Близки до родилката споделиха, че самото раждане е преминало гладко и без проблеми.

А бебето се е родило с почти манекенски мерки. Което накарало приятелите на Станислава Цалова моментално да й пожелаят кариера на модел, но на световния подиум.

„Станислава и Йордан са изключително скромни и добри хора, въпреки нейната популярност. Единственото, което винаги са искали и са си пожелавали, не са пари и известност, а само здраве и щастие. Това пожелаха и на дъщеричката си сега – да бъде жива и здрава. Останалото винаги се нарежда“, коментират запознати.

Предполага се, че Цалова няма да се върне на екран поне още година, година и половина. А дотогава на нейното място ще се вихри русата красавица Натали Трифонова.

Припомняме, че доскоро спрягаха Трифонова за новото гадже на Слави Трифонов. Това обаче се оказа поредната партенка на жълтите медии, а между двамата няма нищо повече от обикновено познанство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар