Денис Ризов изригна с шокираща вест: Наталия Симеонова плаче с глас! (думите му ще ви разтърсят)

Денис Ризов изригна с шокираща вест: Наталия Симеонова плаче с глас! (думите му ще ви разтърсят)
4.5 (90%) 4 votes

Денис Ризов е взел своето категорично решение, а Наталия Симеонова не може да повярва!

Феята на любовта и доброто Наталия Симеонова беше разтърсена от дън душа, само дни преди коледните празници. Водещата плаче с глас, защото още не може да повярва на решението, което взе бившата й половинка Денис Ризов.

Рокаджията поднесе на Наталия Симеонова може би най-неочаквания и прекрасен подарък, за който тя не смееше и да сънува. А именно, че иска отново да заживеят заедно. Да, няма лъжа или спекулация. Денис Ризов окончателно напуска родината и се установява в Америка.

Денис Ризов

Денис Ризов напуска България, взима Наталия Симеонова и щерка им със себе си

Където още след година ще дръпне при себе си Наталия и дъщеря им Виктория. „България е една селска държава, която изобщо не ме интересува. Положението е отчайващо тук, не се издържа. Вече нямам и жилище в родината си, когато съм тук, спя по хотели“, разкри ексклузивно Денис Ризов.

Музикантът от „Ахат“ и крупен бизнесмен не дава и да се издума, че щерка му ще остане в България след завършване на средното си образование. Той вече е уредил и платил колежа, в който Вики ще следва в Щатите и само чака да мине абитуриентския й бал.

Заедно с нея, за страната на неограничените възможности ще замине и майка й Наталия Симеонова. Последната пък от година и повече стои без работа, след като Би Ти Ви спря прекрасното й предаване „Предай нататък“.

„Наталия е като в сън. Слуша какво й казва Денис, но не може да се осъзнае дори. Тя винаги е мечтала двамата да се съберат, а ето, че това ще се случи. Няма търпение Виктория да завърши и двете да отлетят за Америка при Денис Ризов. Стане ли това, изобщо няма да се върнат повече у нас“, коментират близки до водещата.

И стискат палци, когато отново заживеят под един покрив, Денис да осъзнае, че Нати е жената за него и да се съберат отново като двойка и истинско семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар