Колежките й в ступор: Няма да повярвате кой е новият на Анелия! (истината шокира всички)

Колежките й в ступор: Няма да повярвате кой е новият на Анелия! (истината шокира всички)
3.3 (66.67%) 3 votes

Анелия постави в малкото си джобче своите колежки с претенции!

Съдбата понякога бави, но не забравя. Това се случи и с Анелия. Красивата певица дълго време беше без мъж до себе си и стана обект на одумки и дори подигравки от нейните чалга колежки.

Докато почти всички от тях се радват на богати мъже или любовници, бившата съпруга на Коко Динев вървеше през живота сама. И въпреки това се справяше отлично. Е, днес обаче палачинката се обърна. И Анелия вече има своя мъж.

Анелия

Анелия закова злобните си колежки, вече има мъж до себе си и то какъв мъж само

Не е за вярване, но колежките й едва не припаднали от завист като научили кой е любимият й. Оказа се, че това е младият, едва 35 годишен консул на Турция у нас. Нещо повече – двамата са заедно не от скоро, а вече от цяла година.

До момента обаче и Анелия, и консулът предпочитали да пазят в тайна любовта си, за да не дават поводи за допълнителни лъжи и интриги по своя адрес. Те обаче си имали квартира, която лично турският консул наел и в която живеел почти ежедневно с певицата.

„В началото той се притесняваше да разгласява връзката си с Анелия, защото двамата още не се бяха опознали. Приемаше я някак си по-леко и може би изпитваше неудобство от професията й. Сега обаче е влюбен до уши и за него тя е единствената. Приема я като човек, а не като известна личност и обожава душата й, а не тялото“, разкриват близки до обкръжението на Анелия.

Именно консулът бил и причината изпълнителката да заснеме последните си видеоклипове в Турция като осигурявал и фирми, които да спонсорират проектите й.

Дали на двамата им предстои и по-сериозна стъпка в отношенията като сватба например, това предстои да узнаем занапред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар