Разделени ли? Виж какво получи Алисия от Жоро Бирмата (Злобарите в шок)

Разделени ли? Виж какво получи Алисия от Жоро Бирмата (Злобарите в шок)
5 (100%) 1 vote

Алисия и Жоро Бирмата не са разделени

Алисия и Георги Станоев-Малката Бирма изживяват апогея на връзката си. Поп фолк дивата и пернишкият милионер не са скъсали. И не само че са заедно, но преди християнският празник бизнесмена е изненадал гаджето си със супер тузарски подарък. Подари на Алисия яхна чисто нов, бял джип, марка БМВ X5.

Така Жоро Бирмата е засвидетелствал своята любов към гласовитката от Вакарел. Звездата от „Ара мюзик” не спира да шпори из софийските улици със снежно белия звяр.

Тези, които предричаха краха на връзката им, не познаха. Папараци изловиха поп фолк дивата да посещава няколко магазина в столицата, шофирайки малкото бижу.

Звездата на „Ара мюзик” търсеше интериорни врати, вероятно за да смени своята в апартамента си. След което, отново в якия баварец, тя спря пред студиото на известна медия. Вероятно, за да даде поредното интервю.

Според близки до двойката Жоро Бирмата и Алисия наистина били пред раздяла. Певицата бе посърнала и не на себе си, но сега щастието и усмивката не слиза от лицето й.

Пернишкият милионер също преосмислил плюсовете и минусите на връзката си. И както се вижда, добрите неща в нея са надделели. А скъпарският подарък доказва, че Станоев наистина държи на любовта си към фолкаджийката.

Жоро Бирмата се е бръкнал с петдесет хиляди евро за скъпата придобивка. Снежнобелият баварец не струва и лев по-малко, твърдят познавачите в тази област. Във възраждането на любовта им пръст имала и майката на Жоро Бирмата.

Лидка Станоева-Скалата много харесвала Алисия и натискала сина си да я заведе до олтара. Бившата президентка на тима Миньор (Перник) одобрявала напълно избора на наследника си.

Алисия яхна чисто нов баварец

Алисия яхна чисто нов баварец

Дори лятото разрешила на певицата да снима клип към най-новото си парче „Красавицата спяща” в личната си вила, край басейните.Близки до фамилията казват, че Лидка Станоева наистина била запленена от Алисия. И много се надявала най-после да види сина си задомен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар