Чак сега лъсна истинската причина Мартина да зареже Слави Трифонов!

Чак сега лъсна истинската причина Мартина да зареже Слави Трифонов!
4.5 (90%) 8 votes

Слави Трифонов остана разочарован и огорчен, но за всичко има причина!

Вече над 2 години болката на Слави Трифонов от постъпката на Мартина Огнянова не стихва. Двамата прекараха 3 години от своя живот заедно, но всичко рухна след изневярата на балерината, припомня екипът на Kliuki.bg.

Блондинката обаче е имала своите съображения да постъпи така с Дългия. Те са свързани с желанието й да стане майка.

Както е известно, Слави Трифонов няма никакво намерение да създава поколение. Ако имаше, вече щеше да има син или дъщеря.

Слави Трифонов сякаш сам пропъди Мартина Огнянова от живота си

Слави Трифонов сякаш сам пропъди Мартина Огнянова от живота си

50-годишният шоумен твърди, че един ден ще се ожени, но за дете и дума не казва. Това говори ясно, че той надали ще има наследник някога, особено и след като навърши вече една доста зряла възраст.

Мартина Огнянова обаче не успяла да притъпи желанието си да стане майка и един ден не издържала. Осъзнавайки че с Дългия никога няма да има дете, тя решила да излезе от този кошмар и тогава се появил Коко.

В момента Марти вече има две деца от боксьора. Само за 2 години двамата създадоха много сериозна връзка. Те живеят във Варна, за да са далеч от Слави Трифонов.

Продуцентът на „Шоуто на Слави“ пък продължава да търси специалната жена. Той винаги се втурва към двойно по-млади от него дами, което мнозина считат за основната му грешка.

Нежеланието на Дългия да има деца си пролича още преди десетина години. Говори се, че тогава той е накарал Алекс Раева да премахне бебето им. Това в крайна сметка коствало цялата им връзка, понеже певицата така и не преодоляла болката от случилото се.

Самият Слави загатна за това, че няма да има никога своя рожба, чрез своето наследство. Той е оставил по-голямата част от всичките си имоти и пари на племенника си, който чувствал като собствен син.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар