Емануела разкри какъв мъж иска! (Ето защо с Боби не се е получило)

Емануела разкри какъв мъж иска! (Ето защо с Боби не се е получило)
4.7 (93.33%) 3 votes

Емануела търси специален човек до себе си, който да отговаря на определени нейни изисквания!

Фолк дивата Емануела не се е отказала да търси любимия мъж. Певицата все още се надява, че ще се появи онзи, единственият, който ще я накара да се почувства пълноценна и щастлива жена.

Основното изискване на изпълнителката на „Таралеж“ обаче е този мъж вече да има деца. Ману няма намерение отново за забременява и ражда, затова иска половинка, която вече е изпитала това с друга жена, научи Kliuki.bg.

„Аз искам мъж, който да си има деца, аз си имам и да живеем в хармония.“ – каза Емануела пред водещата Гала.

Емануела каза какъв мъж иска

Емануела каза какъв мъж иска

Както е известно, певицата има двама сина. Единият вече е тийнейджър, а другият се роди преди почти 2 години. Двете деца са от различни бащи.

Особено популярна стана историята с втория татко. Той е Димитър Динев, който заряза фолк дивата, защото баща му го поиска от него.

Емануела твърди, че не съжалява, че е родила втория си син, защото го обожава, но ако може да избира, ще му даде нов баща.

35-годишната пайнерка е много разочарована от отношението на Митко към детето им. Бизнесменският син изобщо не се сещал, че има рожба. Не виждал сина си с месеци и даже не му липсвал.

Именно това, че няма желание да има повече деца, явно стои в основата Емануела и Борислав Комсийски да не заформят любовен романс. Двамата бяха много близки във „ВИП Брадър“, но навън са продължили само като приятели.

Самият Боби, който вече е на 38 г., каза в Къщата, че си търси жена, която да му роди деца. Още тогава той изтъкна като пречка факта, че Емануела вече има синове.

След това обаче пазарджишкият плейбой стана още по-близък с певицата. Тогава сякаш вече стана съгласен да бъде с нея и при това положение. Явно обаче Ману не иска да дава излишни надежди на Боби, че ще имат семейство и затова не е започнала връзка с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар