Големият кошмар на Моника Валериева излезе наяве!

Големият кошмар на Моника Валериева излезе наяве!
5 (100%) 3 votes

Моника Валериева не може да се храни нормално от години!

Красавицата Моника Валериева, която се опита да осъди Люси Иларионов, но не успя, живее в кошмар от доста време. Самата плеймейтка загатна за това в социалната мрежа.

Оказва се, че думите на режисьора, че тя е лека жена и се продава срещу финансова помощ, не са най-лошото, което някога й се е случвало. Най-лошото й е било причинено от нея самата, научи Kliuki.bg.

Моника Валериева разкри кошмара си

Моника Валериева разкри кошмара си

Моника Валериева едва сега осъзнава, че е било грешка да си слага силикон в устните. Манекенката не може да си прости, че го е сторила, но път назад просто няма.

„Често ме питат различни момичета, но истината е, че ако имах възможност да се върна назад във времето, нямаше да си сложа силикон в устните. На гърдите може, както и да си коригираш носа, но устните не бива да се пипат.“ – споделя Мони.

Бившата брадърка има корекции почти навсякъде, но тези в устата я тормозят най-много. Според слуховете, хубавицата едва поемала храната си по време на ядене, без да се оцапа. Дъвченето също й било доста трудно. Най-лошото за нея обаче било това, че целуването с мъж й предизвиквало известна трудност.

Затова Моника Валериева се опитва да предпази други девойки от своята грешка. Да се надяваме, че ще успее!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар