Андрей Арнаудов избухна преди финала на „Фермата“: Всички сте големи моралисти и интелектуалци! (Какво разкри?)

Андрей Арнаудов избухна преди финала на „Фермата“: Всички сте големи моралисти и интелектуалци! (Какво разкри?)
3.8 (76%) 5 votes

Андрей Арнаудов с най-откровената си изповед за най-голямото предизвикателство в живота си.

Утре е грандиозният финал на „Фермата“, който Андрей Арнаудов отчита като най-сложната за изпълнение професионална задача. Купищата премеждия, с които се срещнаха по време на снимачния процес, обаче, не се отразиха на рейтинга на шоуто, научи kliuki.bg.

Андрей Арнаудов е уверен в успеха си

Андрей Арнаудов е уверен в успеха си

Най-големите трудности за Иван, Андрей и целия им екип останаха скрити за зрителите. Като започнем от токовия удар дни преди старта на снимките, ниските температури и купищата организационни проблеми, те определят формата като определено успешен. Успели да са постигнат всички зададени цели и да предадат правилно всички послания.

Андрей Арнаудов е категоричен, че звездните участници са били много правилен ход. Само не е очаквал всички от тях да отпаднат от „обикновените“ фермери. Според него, влизането на Динко е било част от сюжетната линия за представяне на съвременния патриотизъм. Той определя Динко като сензация, която си е изпълнила ролята.

Пък дали на нас ни харесва или не, си е личен проблем. Именно прекалено многото морализатори, критици, цензори и псевдоинтелектуалци буквално го изкарват извън кожата му с безкрайните си приказки какво може да се показва по телевизията и какво не.

Продуцентът споделя под секрет, че селската обстановка много му е харесала. Има, обаче, две непреодолими пречки да се впише в тази среда. Първата е, че е адски непохватен и си причинява куп травми. Втората – има алергия и фобия от котки. Затова престоят му във фермерския двор му е донесъл смесени чувства, пише hotnews.bg.

Андрей Арнаудов, напук на всички критици и коментатори, се заканва, че финалът на „Фермата“ ще надвие и най-високите очаквания към него. Заедно с Иван определено успяха да създадат революционен продукт, а изненадите в третия сезон определено ще бъдат неочаквани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар