Джулия Робъртс в непозната роля

Джулия Робъртс в непозната роля
5 (100%) 2 votes

Джулия Робъртс в нова роля! Актрисата, която неотдавна пожела да намали своите кино участия заради семейните си ангажименти, сега поема към ново предизвикателство.

Или поне нещо, в което не сме я виждали досега, Джулия Робъртс ще играе в сериал. Да, актрисата, която вече има световното си признание и множество награди, се отправя към нов за нея жанр.

Джулия Робъртс ще влезе в ролята на Елинор. Това е главната роля в адаптация по бестселъра на Семпъл “Today Will Be Different”.

Актрисата ще стартира 2017 година с новата си адаптация и многобройните й фенове, които вече знаят новината и я очакват с нетърпение. Дългокосата актрисата ще се превърне в героиня, която започва на ново своя объркан делник. Тя решава да промени ежедневието си, в което все нещо не достига, но поредица от неочаквани събития правят все по-трудно това.

В епизодите с много комични и неочаквани обрати се проследява живота на една млада и ангажирана жена, която търси своята лична свобода и щастие, но има семейство и кариера. Всъщност подобно на самата Джулия – звезда и щастлива майка едновременно.

В приближаващата година може да се очакват поредица от звездни сериали, както и куп знаменитости ще ни радват от малкия екран, някои от тях са: Мерил Стрийп в адаптация наречена “The Nix”, чаровната Джулиан Мур и звездата Робърт де Ниро ще видим в нов сериал на Amazon, Джона Хил и Ема Стоун в поредицата озаглавена „Маниак“ на Netflix, коментират и от светското издание „ЕВА“.

Джулия Робъртс е толкова популярна от години, но едва сега ще снима цял сериал

Джулия Робъртс е толкова популярна от години, но едва сега ще снима цял сериал, очаквайте го през 2017 г.

Очакваме прекрасната Джулия Робъртс в поредната и интересна игра на екран. Една любима актриса и очарователна жена с широка усмивка и буйна коса, коментираме и ние от изданието за новини – „Клюки.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар