Любо Нейков призна: Правя второ дете на Гинка!

Любо Нейков призна: Правя второ дете на Гинка!
5 (100%) 2 votes

Любо Нейков се е заел със задачата да има още едно дете!

Актьорът Любо Нейков скоро ще закове 45 г., но това не го спира да мисли за още деца. Той и съпругата му Гинка имат момиченце на име Анна и вече си мечтаят за още едно отроче, научи Kliuki.bg.

Самият Любо призна в „Търси се“, че иска да има още деца и дори работи по въпроса. Гинка също била съгласна, но все още не е забременявала повторно.

Любо Нейков и Гинка искат още наследници

Любо Нейков и Гинка искат още наследници

„Искаме още едно дете, но първото се получи така добре, че не знам дали ще успеем да повторим.“ – каза с усмивка и леко на шега Любо Нейков пред Нели и Меги.

Актьорът е един от героите по отношение на личния си живот, защото е с една и съща жена вече 20 години. Двамата се запознават по време на неговото служене в казармата. Тогава се срещнали на една чешма, тъй като поделението граничело с къщата на Гинка.

Любовта им пламва моментално. След като завършва НАТФИЗ, Любо Нейков взима Гинка със себе си в София. Сватбата им става факт през 1998 г., а от 4 години вече си имат и дъшеричка.

Родителите на продуцента на „Комиците“ споделиха пред камерите на Би Ти Ви, че синът им много иска да си има още едно детенце и дори е обмислял варианта с осиновяването, но той е бил отхвърлен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар