Това е Мис Свят 2016, честито!

Това е Мис Свят 2016, честито!
5 (100%) 2 votes

Избраха Мис Свят 2016, ето коя застана начело на света!

Конкурсът „Мис Свят 2016“ избра своя победител. Името на тазгодишната красавица е Стефани Дел Вайе. Тя е от Пуерто Рико, научи Kliuki.bg.

Първа нейна подгласничка е Ралица Мигелина Рейес Рамирес от Доминиканската република. След нея се нареди Наташа Мануела от Индонезия.

Стефани наследява короната от испанката Мирея Лалагула Ройо. Така титлата „Мис Свят“ отново остава у испаноговоряща страна.

Мис Свят 2016

Мис Свят 2016

Предполага се, че и тази година журито е заложило на екзотичното, затова е спечелила пуерториканката. Тя обаче се различава по визия от последната победителка. Мирея е със светла кожа, докато Стефани Дел Вайе е по-тъмна.

„Резултатите са обсъдени от цялата комисия, преди да ги обявим. Победителката събра най-много гласове в журито. Тя издържа на най-много критерии и си заслужи успеха.“ – коментират от комисията на конкурса.

Мис Свят 2016 ще се посвети на благотворителност още от януари. Тя трябва да обиколи по няколко държави от всеки континент, за да се запознаят с нея всички.

Засега хубавицата е позната предимно в родината си и в САЩ, където се проведе конкурсът тази година. Отзивите за нея са отлични.

Стефани скоро ще навърши 20 г. Работила е като манекенка. Произхожда от сравнително скромно семейство.

Честита титла „Мис Свят“ на Пуерто Рико! Тази година златото е там!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар