Бомба: Елена Паришева и Ивелин Попов показаха семейното си съкровище! (снимки за първи път)

Бомба: Елена Паришева и Ивелин Попов показаха семейното си съкровище! (снимки за първи път)
5 (100%) 3 votes

Елена Паришева и Ивелин Попов винаги досега са крили семейството си от любопитни погледи!

Една от най-популярните двойки у нас, Елена Паришева и Ивелин Попов, от години упорито се крият от погледа на медиите и обществото. Семейството на певицата и футболиста е по-неуловимо и от това на Бионсе и Джей Зи.

Въпреки че са заедно от години, двамата сякаш изпитват ужас от хорските погледи. Самата Елена Паришева неведнъж е признавала, че е суеверна и затова не иска чужди очи да се втренчват в най-скъпото й, а именно нейното семейство и децата.

Елена Паришева

Елена Паришева и Ивелин Попов за първи път показаха сина си пред света

Затова и днес избухна истинска сензация – за първи път Ивелин Попов показа сина си пред света. Разбира се, с благословията на Елена Паришева. Малкият сладур имаше рожден ден и татко му счете за нормално да публикува в мрежата снимка с него.

Двамата отиват на тренировка по футбол, въпреки че Ивелин младши е едва на пет годинки. „Трябва от малък да знае, че ако ще рита футбол, то тренировките са най-важни. Пред тях няма рождени дни, нито други празници. Чак след това можеш да се отпуснеш и да се повеселиш“, мъдро обяснява Попето.

Моментално под снимката му с малкия Ивелин, се заредиха умилителни коментари на фенове. Които не скриха възхищението си от безспорната красота на момченцето. То е взело най-хубавото и от двамата си родители и определено изглежда щастливо и обгрижвано дете.

Припомняме, че Ивелин Попов и Елена Паришева станаха родители и на момиченце, което кръстиха Емма. А заради любовта и отдадеността си към дома и семейството, певицата отдавна прекъсна своята обещаваща кариера.

Ето го съкровището на певицата и футболиста, малкият е уникален сладур

Ето го съкровището на певицата и футболиста, малкият е наистина уникален сладур

Жест, който съвсем малко жени в днешно време биха направили. Може би и затова Попето я обича толкова много.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар