Страшно: Състоянието на Виолета Марковска разтърси съпруга й! (Ивайло Ангарски в шок – още подробности)

Страшно: Състоянието на Виолета Марковска разтърси съпруга й! (Ивайло Ангарски в шок – още подробности)
5 (100%) 2 votes

Виолета Марковска става все по-неузнаваема с всеки изминал ден!

Красивата и доста оборотна преди време актриса Виолета Марковска не прилича на себе си. А съпругът й Ивайло Ангарски е силно притеснен за здравето и психиката й.

Това разкриха близки до обкръжението на хубавицата, която от известно време насам се съсипва сама. Виолета Марковска първо намалила храненето си до краен предел, тъй като все й се струвало, че не е достатъчно стройна и слаба.

Виолета Марковска

Състоянието на Виолета Марковска притеснява силно мъжа й Ивайло Ангарски

Впоследствие обаче почти престанала да се храни нормално като можела да изкара на салата от марули и цял ден. Не само семейството, но и колегите й се тревожат какво става с нея, та така е изпосталяла.

„Вили Марковска беше една от най-големите красавици в съвременното кино и театър. Сега обаче видът й по-скоро плаши. Та тя е като вейка, само кожа и кости е останала. А това не само не е красиво и съблазнително, но е и опасно за здравето й. На практика тя развива анорексия“, коментират източници от театралната гилдия, пише вестник „Таблоид“.

Заради тревогите си за нея, богаташът Ивайло Ангарски посъветвал съпругата си да преустанови временно работата си в театъра и киното. Затова и от доста време насам не сме я гледали в скорошни продукции.

Вместо с актьорство, Виолета Марковска се заела още по-усилено с йога като редовно може да бъде засечена в столично студио, където го играе инструктор по йога.

„Може би мъжът й не е прав да я спира от театъра, а трябваше да я ограничи от спорта. Защото покрай тези тренировки тя е станала още по-хърбава. Ако спешно не й дойде акълът и не вземе мерки, после може да стане кошмарно“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар