След признанието: Преслава съсипа Фики, остави го разбит! (истината ще ви шокира зверски – още подробности)

След признанието: Преслава съсипа Фики, остави го разбит! (истината ще ви шокира зверски – още подробности)
4.5 (90%) 4 votes

Преслава разби тотално Фики Стораро, той не е на себе си!

Пълен обрат съсипа живота на Фики Стораро. При това само ден, след като публично призна, че е влюбен в Преслава и двамата са заедно от две години. Снощи певецът направи своята изповед пред Кристина Патрашкова в „Папараци“.

Оказа се обаче, че признанието му никак не се е понравило на самата Преслава. И то не за друго, а защото тя изобщо не приемала сериозно отношенията си със сина на Тони Стораро.

Преслава

Преслава съсипа Фики Стораро, залепила се е за Слави Трифонов

Причината за това се явява черешката на тортата и се казва… Слави Трифонов. Припомняме, че от концерта на Орлов мост Дългия и Преслава са заедно. А наскоро дори плъзна информацията, че изпълнителката все по-често нощува в дома на шоумена.

„Там е разковничето на всичко. Просто Преслава е лапнала като ученичка по Слави Трифонов и дори си въобразява, че ще му стане законна съпруга. Та тя дори занемарява участията си, само и само да е с него. Вече гледа на Фики само като на временно развлечение, а целият й взор е устремен към Дългия“, разкриват близки до нея източници.

Всъщност и преди Преслава била споменавала на Фики, че го харесва много, но държи отношенията им да си останат неангажиращи. В мига, в който чула с ушите си, че той й се обяснява в любов пред цяла България, направо изстинала.

За Преслава най-важното в момента е да не отдалечи Слави Трифонов от себе си, коментират запознати. Това така наранило Фики Стораро, че светът му се сринал.

„Той е бесен. Постоянно се пита какво е открила тя в този застаряващ чичка, въпреки че също уважава Слави. Но не може да проумее какво повече й дава той, като едва ходи. И след като самата Преслава неведнъж го е уверявала, че с него лети в облаците и е задоволена отвсякъде“, недоумяват приятели на Фики.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “След признанието: Преслава съсипа Фики, остави го разбит! (истината ще ви шокира зверски – още подробности)”

 1. Петрана

  Дек. 19. 2016

  Този мангал така лъжеше пред Патрашкова , че сам си повярва ! Преслава и Манго – де го чукаш , де се пука ! Някой да му подари едно огледалце да се огледа и да прецени , къде е той , къде е Преслава ! Манго си е Манго , ако не излъже не е манго !

 2. Кристина

  Дек. 20. 2016

  Да ама постоянно са навсякъде. На снимки на събития. Неразделни са.. Целуват са, прегръщат се. Нали затова преслава се раздели с бирмата, заради фики. Какво като е турчин. Турците обичат жените си. И са уважителен народ. За любовта няма граници

 3. Кристина

  Дек. 20. 2016

  Семейството на тони стораро е трудолюбиво, честно, и. Интелигентно семейство. Турците почитат, обичат, и уважават жените си. От. Българите няма по. Злобни, завистливи, и отмъстителен народ. Изневеряват, лъжат, мамят. Бият, тормозят. Лишават семействатаси от щастие, взаимност, обич, и пари. Фики това е че неможе да пее. Няма. Глас.

 4. Кристина

  Дек. 20. 2016

  Семейството на стораро е трудолюбиво и честно си искарват парите. От българите няма по злобни, завистливи, лицемери, и. Отмъстителни.. Бият, тормозят семействата си. Изневеряват. Лъжат, мамят.

Добавете коментар