Брад Пит с най-кошмарната Коледа! (Ето на какво го подложи Анджи)

Брад Пит с най-кошмарната Коледа! (Ето на какво го подложи Анджи)
5 (100%) 2 votes

Брад Пит ще изживее най-кошмарната си Коледа

Брад Пит ще остане сам като куче на най-светлия празник. Очертава се холивудската знаменитост да бъде като вълк единак на Коледа. Анджелина Джоли и съпруга й се развеждат. Жена му не иска никаква издръжка, а само да има пълно попечителство над децата им.

Припомняме, че двойката отглежда шест деца. Трите от тях са осиновени, а останалите биологични. Анджелина Джоли спечели временното попечителство над наследниците си. И тя решила да сбъдне най-големия кошмар на мъжа си точно преди Коледа.

Красивата актриса ще прекара празничните дни с децата си, съобщават таблоидите зад океана. Брад Пит обаче няма да се радва на компанията на наследниците си.Според тиражираната клюка, най-големите деца на холивудските знаменитости, тийнейджърите Мадокс и Пакс, отказвали да контактуват с баща си.

Припомняме, че блондина беше разследван от ФБР по сигнал на съпругата си, че е малтретирал физически и психически сина им Мадокс в самолет. Семейството се връщало от ваканция с частния си самолет и Брад Пити се нахвърлил върху Мадокс, защото бил прекалил с алкохола.

Това заяви тогава Анджелина Джоли и предизвика разследване. Ченгетата обаче оправдаха бащата. Но проблемите на Брад и Мадокс започнали още от началото на брака му с Анджи.

Говори се, че Пит изочбщо не искал да осиновява деца, но съпругата му се наложила.Очевидно под влиянието на брат си, вторият осиновен син Пакс също е намразил баща си. А Анджелина Джоли била доволна от това положение.

Тя не поощрявала синовете да общуват с баща си и за това била доволна от този развой на нещата. Заради отношение на Брад Пит към децата му, тя решила да го остави сам на Коледа. Без тяхната компания.

Брад Пит сам като куче на Коледа

Брад Пит сам като куче на Коледа

Поради това Брад Пит вероятно ще празнува в някой бар. Именно залитането му по чашката, както и прескачането в чужди кревати, станали причина брака му с Анджи да се разпадне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар