Истината за милионите на Слави е повече от скандална! (Вижте по какъв нелегален начин Трифонов е забогатял?)

Истината за милионите на Слави е повече от скандална! (Вижте по какъв нелегален начин Трифонов е забогатял?)
4.3 (86.67%) 3 votes

Ако някой си мисли, че Слави е богат заради шоуто и музиката ти, то той не е особено прав!

Мнозина определят Слави Трифонов за мутра и наистина най-силните му години са били мутренските. Но не говорим за зрелищните концерти и пика на народната любов. Става дума за тънки далаверки, с които Трифонов е натрупал голяма част от състоянието си по не особено легален начин, научи kliuki.bg.

Като отявлен бизнесмен, Слави Трифонов не се ограничавал само в сферата на музиката и продуцирането. Заедно със свой авер и съименник от политическите среди, шоуменът успявал да върти контрабанда в големи размери от Китай. Политическият му чадър бил именно този Станислав. Той се е подвизавал като експерт по борба с корупцията, колкото и иронично да звучи.

Далаверите датират от преди 15 години. Въпросният господин вече не е личност в политиката. След него като закрилник на Слави Трифонов се е подвизавал Емил Димитров – Ревизоро. Той тогава бе шеф на митниците и никак не криеше пристрастията си към партия „Гергьовден“. Със сигурност тези предпочитания са били солидно подплатени.

Слави Трифонов е врял и кипял в далаверите

Слави Трифонов е врял и кипял в далаверите

Сигналът за нелегалното китайско карго на Дългия незнайно защо изплува чак сега. Той е анонимен и в него не се посочват размерите на далаверите, но със сигурност не говорим за жълти стотинки. Шашмата е, че всички пратки на Слави Трифонов и авера му минавали само през едно митническо бюро – „София Запад“, познато като Илиянци. Явно там е било най-лесно да се правят шашмите и да се спестяват мита, пише hotarena.net.

За съжаление на телевизионния водещ, подобни далавери вече не са на дневен ред. Със сигурност, обаче, те са оказали доста ползотворни внимание върху банковата му сметка. Сега Слави Трифонов може да успее да докаже голяма част от приходите си със солидния договор с БТВ, но преди 15 години е изкарвал същите тези пари с доста по-малко усилия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Истината за милионите на Слави е повече от скандална! (Вижте по какъв нелегален начин Трифонов е забогатял?)”

  1. хснс

    Дек. 20. 2016

    е и? Като го гледам болен, стар и самотен, да си ги навре на онуй място.

Добавете коментар