Ненчо Балабанов вбеси Йоанна: Виж какви ги върши този път!

Ненчо Балабанов вбеси Йоанна: Виж какви ги върши този път!
5 (100%) 1 vote

Ненчо Балабанов използва шоуто за други цели!

Актьорът Ненчо Балабанов се възползва от поста си на водещ в „Пееш или лъжеш“, за да задиря млади красавици. Това са забелязали хора от кухнята на шоуто, научи Kliuki.bg.

Гаджето на Йоанна Драгнева по принцип се води голям женкар. Шампионът от „Като две капки вода“ постоянно оглеждал всяка красива дама, която минела пред него. Понякога го правел даже в присъствието на възлюбената си.

Ненчо Балабанов пак вбеси Йоанна Драгнева

Ненчо Балабанов пак вбеси Йоанна Драгнева

В „Пееш или лъжеш“ се заформи традиция сред участничките да има много големи красавици. Деница Ангелова, Ралица Соколинска и още много други са пленили погледа на Ненчо Балабанов, чийто ангел по принцип бил доста слаб.

Йоанна Драгнева, която по принцип била сред ревнивите жени, веднага узнала какви ги върши гаджето й. Тя казала на Милица Гладнишка, с която са приятелки и която също работи в „Пееш или лъжеш“, да го наглежда и да не му позволява да й изневери.

Йоанна и Ненчо ще бъдат разделени и на Нова година, което още повече подклаждало ревността на певицата. Тя ще участва в концерта в София, а той има запазена шоу програма в заведение на морето.

Връзката между двамата се развива нормално, но ревността така и не изчезна. Може би пък точно това е доказателството, че между тях има истинска любов.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар