Ирина Тенчева разби мрежата: Направи шокиращо признание за Иван Христов! (виж снимки + подробности)

Ирина Тенчева разби мрежата: Направи шокиращо признание за Иван Христов! (виж снимки + подробности)
5 (100%) 2 votes

Ирина Тенчева пак се показа, изложи Иван Христов в мрежата!

Съпругата и майка за пример (поне според собственото й семейство) Ирина Тенчева, втрещи мрежата с нещо наистина неочаквано. Тя публикува снимка и разкритие за половинката си Иван Христов. С което обаче го изложи здравата.

Както сами ще видите на фотото, Ирина Тенчева е заснела продуцента по домашно облекло, но… съдрано. Оказа се, че това е поредната тениска, която лично опосумът е скъсал на себе си.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева изложи яко Иван Христов пред всички

И не, защото ще танцува изкусителни танци на жена си, или се кани да я хвърли в леглото. А, защото… за пореден път е изгубил футболен мач на компютърна игра.

Явно Иван Христов разтоварва типично по детски като след натоварен работен ден се закотвя пред компютъра и здраво цъка на игрички. Докато по-възрастната от него Ирина Тенчева пък върти манджите в кухнята.

„Обещах му на Иван, че ако докато играе във ФИФА си съдере още една тениска, ще го снимам и ще го изтипосам във Фейсбук. Ето на, пред вас е в целия си блясък“, коментира самата Тенчева.

Видимо по лицето на Иван не се чете яд или мъка от поредната загуба. Той си седи ухилен до уши, но тениската му е отнесла всичко – за кой ли път. Моментално се появиха коментари, че Христов прилича на палаво дете, което е извършило поредната си беля.

Вместо да му дърпа ушите обаче, Ирина Тенчева реши да го порицае публично в мрежата. Тя и досега е пускала снимки от семейния си живот с Иван, но те винаги са били особено издържани.

Иванчо с поредната си съдрана тениска

Иванчо с поредната си съдрана тениска

„Видя, че зрителите я намразиха и я възприеха като лелка във Вип Брадър и затова сега е решила да качва подобни снимки, че да младее покрай Иванчо. Само дето не й се получава. Защото той си е дечко, но тя отдавна се е разделила с детското в себе си май“, одумват я потребители в интернет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар