Скандал: Кичка Бодурова се раздели с мъжа си! (виж какво му сервира на тези години – снимки и подробности)

Скандал: Кичка Бодурова се раздели с мъжа си! (виж какво му сервира на тези години – снимки и подробности)
3.5 (70%) 2 votes

Кичка Бодурова не си поплюва, натири съпруга си Крис Зарпас за Коледа!

Естрадната легенда Кичка Бодурова отново влезе в жълтите медии с поредната си изцепка. Този път обаче тя е повече от неочаквана и дори шокираща. Оказа се, че певицата е натирила съпруга си и си е била камшика към Мексико.

Там, съвсем сама, тя ще посрещне коледните и новогодишни празници. Кичка Бодурова не е взела със себе си дори своята дъщеря Кристи-Жаклин, която явно е останала да утешава баща си в дома им.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова заряза мъжа си Крис Зарпас и духна сам самичка за Мексико

Ухилена до уши, изпълнителката се похвали със снимки от огромния кораб, с който замина на круиз до Мексико. Видно е, че Кичето живот си живее и дори флиртува с местни мариачи, както и със заможни клиенти на кораба.

„Докато тя се кефи на океана и на слънчево Мексико обаче, Крис седи сам в огромната им къща в Америка и страда. Как е възможно да му причини такова нещо, при това на тези години?! Че този човек живота си е дал за нея, толкова много я обича. А нашата какво – хвана си шапката и хайде“, коментират близки до обкръжението на певицата.

Все още не е ясно дали Кичка Бодурова е заминала на пътешествието, защото между нея и Крис Зарпас е настъпил непреодолим разрив. Или просто е решила да си дадат малко почивка един от друг.

Докато Крис се измъчва у дома си, Кичето живот си живее

Докато Крис се измъчва у дома си, Кичето живот си живее

Ядене, пиене и танци до зори

Ядене, пиене и танци до зори

Певицата дори леко е понапълняла

Певицата дори леко е понапълняла

При положение, че това се случва не кога да е, а навръх най-хубавите и семейни празници обаче, нещата определено понамирисват. „Кичка трябва хубаво да си помисли, защото може и да е красива жена, но не е първа младост. И ако се надява да намери друг като Крис, който да я носи на ръце като кралица, ще си остане с мечтите“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Скандал: Кичка Бодурова се раздели с мъжа си! (виж какво му сервира на тези години – снимки и подробности)”

  1. ОЛЯ

    Дек. 21. 2016

    По ми се вярва той да и е бил шута Такова заблудено и високомерно човече няма .На него със сигурност му е писнало от капризите и .лигавенето и Аз лично не виждам нищо красиво у тая дърта 60 годишна барака. Сигурно е тръгнала да търси нов по-млад спонсор .

Добавете коментар