Пред цяла България: Борислав Комсийски разкри истинското лице на Ути Бъчваров!

Пред цяла България: Борислав Комсийски разкри истинското лице на Ути Бъчваров!
5 (100%) 3 votes

Борислав Комсийски хвърли бомбата с истината за Ути Бъчваров!

Милионерът Борислав Комсийски бе изключително откровен пред Гала в „На кафе“. Пазарджишкият бизнесмен каза много истини, но една от тях съсипа целия имидж на Ути Бъчваров, научи Kliuki.bg.

Мистър Вкусно е бил двуличен в Къщата. Това се е проявило най-вече в деня на прошка, когато поиска от другия лагер да му простят. Всъщност обаче готвачът не е бил искрен. Това стана ясно от признанието на Боби по Нова ТВ.

Борислав Комсийски разкри Ути Бъчваров пред цяла България

Борислав Комсийски разкри Ути Бъчваров пред цяла България

„След като мина моментът с прошката, Ути спря да ни говори. Аз тогава му казах „Добре, защо беше целият този цирк?“, а той ми отговори „НАТФИЗ“. Бях изключително разочарован.“ – сподели Борислав Комсийски в „На кафе“.

Както се знае, въпреки че работи като тв водещ от години, Ути Бъчваров е дипломиран актьор. Затова за него не представлява проблем да заблуди някого в нещо. Очевидно е успял да го стори с Боби, който по принцип не му беше от най-приятните хора вътре.

Миглена Ангелова и Емануела по-скоро не се хванаха на въдицата. Двете опасни дами ясно показаха, че не вярват на Ути, каквото и да им казва той.

Кулинарният спец непрестанно атакуваше Борислав Комсийски в Къщата. Той многократно го обвини в липса на мъжко поведение. Това, че Боби подкрепяше Меги и Еми, сякаш вбесяваше готвача.

Ути Бъчваров е сред най-близките приятели на продуцента на шоуто и може би това е причината да не бъде излъчена случката, за която говори 38-годишният бизнесмен.

Бе излъчен обаче друг материал, в който отново лъсна двойнствената игра на господин Вкусно. Тогава той подари роза на Емануела по случай рождения й ден.

„Аз гледах предаването („На кафе“), в което Ути беше тук. Мислех, че поне извън Къщата ще признае истината, но не го направи.“ – каза още Борислав Комсийски в ефира на Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар