Коледно чудо за Преслава: Певицата не може да повярва, че това е истина! (не е на себе си – още подробности)

Коледно чудо за Преслава: Певицата не може да повярва, че това е истина! (не е на себе си – още подробности)
4.2 (84%) 5 votes

Преслава не е на себе си от щастие, приема това за истинско коледно чудо!

Невероятен късмет или по-скоро коледно чудо застигна Преслава. Самата певица е толкова щастлива, че още не може да повярва как се стекоха нещата. И всичките в нейна полза.

Оказа се, че изпълнителката, спрягана за гадже хем на Фики Стораро, хем на Слави Трифонов (и тя вече се чуди къде да огрее), ще стане двойно по-богата. При това само за броени дни.

Преслава

Преслава не може да повярва на късмета си, става още по-богата

А причината е, че тарифата й за участия до Нова година се вдигна от 7 на 10 бона. Припомняме, че Преслава е единствената изпълнителка от Пайнер, която се радва на толкова огромен хонорар. Но и е напълно логично, тъй като тя разполага с най-огромната маса фенове и хора, пълнещи клубовете на участията й.

А сега, когато основната й конкуренция в лицето на Галена липсва на хоризонта, цената на Преслава се вдигнала рязко. Както всички знаем, Галена отказа всякакви участия заради напредналата си бременност и в скоро време няма никакъв вариант да я видим някъде, освен на снимки в профила й.

„Галена беше основната съперница на Преслава в бранша. Те двете са топ звездите в чалгата, а сега Преси ще вилнее сама и ще трупа пари. А като прибавим и факта, че Джена също спря да пее заради бременността си, певиците за участия наистина намаляха“, коментират източници от поп фолк бранша.

Единствената надежда на останалите звезди от ранга на Емануела, Анелия, Десислава и други, е в това, че все пак Преси не може да огрее навсякъде и ще остане „парченце от тортата“ и за тях.

А и не всеки собственик на нощен клуб може да си позволи рекордния хонорар на добричлийката, което е съвсем обяснимо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар