Шоков удар: Мариана Попова върти любов с Богомил Грозев! (половинките им в несвяст – подробности)

Шоков удар: Мариана Попова върти любов с Богомил Грозев! (половинките им в несвяст – подробности)
5 (100%) 2 votes

Мариана Попова и Богомил Грозев скандализираха с истината за връзката си!

Певицата Мариана Попова отново е в челните позиции на скандалите у нас. След като преди години гръмна новината за аферата й с президента Георги Първанов, днес се оказа, че новият й любовник е… журналистът Богомил Грозев.

Това разкриха близки до обкръжението на певицата, която от известно време насам е разделена с бащата на дъщеря си Ханес. Припомняме, че проблемите между Мариана Попова и Ханес започнаха още преди месеци.

Мариана Попова

Мариана Попова и Богомил Грозев мачкат чаршафите заедно, ти да видиш…

Тогава тя го хвана в изневяра и му посочи вратата, но за кратко. Разкаялият се италианец падна на колене за прошка и изпълнителката склони да го прибере обратно в семейното ложе. Но, за да му отмъсти явно, защото този път тя бръкна в кацата с меда. При това със също така семейният Богомил Грозев, пише вестник „Шоу“.

Както знаем, Богомил е зет на големия ни актьор Антон Радичев. Двамата с дъщеря му обаче се разделили преди няколко месеца по вина на шавливия новинар, гласи клюката.

От известно време насам Мариана Попова и Богомил Грозев дори не се свеняли да пускат свои снимки заедно в мрежата. Под и над които било осеяно със сърчица, целувчици и признания в любов.

„На една от снимките той я попита няма ли сърце, а тя му отвърна, че го обича много. Често ги виждаме заедно и прегърнати, или пък на романтична вечеря. Какво е това, да не би да са колегиални или братски отношения“, подмятат столични зевзеци.

Богомил Грозев също честичко посещавал дома на Мариана Попова, но пред дъщеря й още минавал за неин приятел. Щом научили за аферата им, съпрузите и на двамата останали вкаменени. Но тепърва ще се разкрие какво ще е бъдещето на връзката им и дали всичко няма да се разсъхне по-бързо от очакваното.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар