Биляна Дол определено е изпила ума на Валери Божинов!Футболистът Валери Божинов и любимата му Биляна Дол хвърлиха

бомбата с неочаквана новина. Двамата заминаха за Милано, където ще посрещнат празниците. А преди това ритнитопковецът ще поднови изцяло гардероба на красавицата. С това се похвали самата сръбкиня, която лично публикува няколко снимки от воаяжа си в Инстаграм. Тя и Валери Божинов изглеждат наистина щастливи заедно, като една стабилна и дългогодишна двойка. Макар че са заедно от февруари тази година. [caption id="attachment_376051" align="aligncenter" width="300"]Валери Божинов Валери Божинов е луднал по Биляна Дол[/caption] Явно това време обаче се е видяло предостатъчно на Божинов, който е взел наистина сензационно решение. Близки до обкръжението му разкриха, че Валерката смята да падне на колене и да предложи брак на по-възрастната си дама. При това навръх Коледа. Припомняме, че бившият на Алисия и Николета Лозанова много рядко дава интервюта. Последното такова бе преди няколко месеца и в него Валери Божинов призна, че бракът му с Николета е бил по-скоро фалш и показно. Дали, за да натрие носа на бившата си, или наистина смята така, но играчът заяви, че в лицето на Биляна Дол е открил истинската жена за себе си. Човек, с когото може да говори за всичко, на когото да споделя и от когото да търси подкрепа, разбиране и съвет.

Точно тези качества на Дол били и причината Валери да реши, че може да създаде истинско семейство с нея, коментират източниците.

Тази новина обаче потресла близките на Божинов. Основното им опасение било голямата разлика в годините му с Биляна, както и фактът, че тя вече също е била омъжена. "Биляна се слави като опасна мъжемелачка, така че Валерката трябва да внимава много. Да не стане така, че първо да плюе Николета, а после да реве за нея, като види какво чудо се е оказала новата му", шушукат из светските среди. [caption id="attachment_376052" align="aligncenter" width="300"]Футболистът глези дъртото коте в Милано Футболистът глези дъртото коте в Милано[/caption] [caption id="attachment_376053" align="aligncenter" width="265"]Любов ли бе да го опишеш... Любов ли бе да го опишеш...[/caption] А и един брак с Дол сериозно би повлиял върху грижите и финансирането на двете му деца Валери младши и Никол Божинова. Защото едва ли новата им "родителка" не би имала претенции към парите му.