Страшен шок разтърси семейството на Михаел Шумахер: Ужасени са! (извънредни новини)

Страшен шок разтърси семейството на Михаел Шумахер: Ужасени са! (извънредни новини)
4.3 (86.67%) 3 votes

Михаел Шумахер претърпя фаталния инцидент преди три години!

Цели три години. Толкова минаха, откакто големият Михаел Шумахер претърпя фатален инцидент на ски пистата. От 29 декември 2013-та година до днес шампионът се води жив, но животът му се поддържа по изкуствен начин.

Информация за състоянието му излиза все по-рядко, а семейството му пази в дълбока тайна всичко, случващо се с него. Именно това е причината същото това семейство да изпадне в див ужас, след като телевизионният канал RTL съобщи, че анонимен източник продава снимка на Михаел Шумахер.

Шумахер

Снимка на Михаел Шумахер от болницата се продава за милион евро. Семейството му е на ръба на силите си

Да, информацията е потвърдена официално, а въпросното фото е направено в непосредствена близост с Шумахер и болничното му легло още през 2013-та година.

По разбираеми причини собственикът на снимката иска да я продаде на телевизионния канал, но срещу буквално баснословна сума. Според него се касае за находка, с която не разполага никой в света. Кадърът с пострадалия Михаел Шумахер обаче бил направо шокиращ, предвид тогавашното му състояние.

От телевизията са отказали да закупят фотото, а вместо това моментално са сезирали прокуратурата. Случаят е сериозен, защото се касае за нарушаване правата на шампиона и семейството му за лично пространство и неприкосновеност.

Въпреки факта, че телевизия RTL няма да излъчи снимката пред света, семейството на Шуми е изпаднало в нечуван стрес. Тъй като всички са наясно, че по света гъмжи от жълти таблоиди, които моментално ще платят всяка поискана сума, само и само да си продадат изданията.

Единствената им надежда е полицията и властите да действат бързо и да успеят да установят самоличността на анонимния папарак, за да му бъде отнето компрометиращото фото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар