Мега скандал: Изловиха известна поп фолк певица с друга жена! (виж коя е тя и с коя го прави – снимки)

Мега скандал: Изловиха известна поп фолк певица с друга жена! (виж коя е тя и с коя го прави – снимки)
4.4 (88%) 5 votes

Супер известна поп фолк певица беше сгащена с друга жена!

В поп фолк средите скандалите се нижат почти един след друг. Днес дойде редът и на известната певица Роксана, която преживя кошмарен развод със съпруга си, който я биеше.

Дали заради това, или просто си пада по по-нежни ласки от мъжките, но Роксана беше снимана в обятията на друга жена. С която се целуват. Снимката изпрати читател до сайта HotArena.net и твърди, че на нея заедно с Роксана, е и певицата Сашка Рикова.

поп фолк

Спипаха поп фолк певицата с друга жена, скандалът е голям

Последната от около година е част от оркестъра „Рико Бенд“, в който е и дългогодишното гадже на певицата на Слави Трифонов – Цветелина Грахич. Кристиян Шаламанов едва ли подозира за фантазиите и желанията на колежката си, потънала в обятията на поп фолк звездата Роксана.

Тази новина е мега скандална и по друг повод. И той е, че от няколко месеца насам Роксана официално обяви връзката си с новия любим Александър. А двамата дори се сгодиха и планираха сватба.

„Интересно ще е какво ще каже Сашо по въпроса. Дано да е от мъжете, които обичат да наблюдават половинките си в страстни игрички с други представителки на нежния пол. Повечето дори не ревнуват от жени, но има и такива, които изпадат в потрес. Надяваме се той да не е от тях, защото иначе с връзката му с Роксана е свършено“, коментират източници из поп фолк гилдията.

Ето я и снимката на Роксана и Сашка Рикова

Ето я и снимката на Роксана и Сашка Рикова

Роксана ще се окаже доста палава

Роксана ще се окаже доста палава, как ли ще реагира на тази взривяваща снимка?!

Остава да изчакаме и да видим дали самата Роксана ще даде изявление по случката. Може пък целувката й със Сашка Рикова да е съвсем приятелска и да не означава нищо. Въпреки че на кадъра определено нещата изглеждат доста нагорещени.

Сигурни сме, че скоро ще разберем истината за двете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар